Darts

Ezt a fogadást nem érdemes kihagyni Petersenre

  • Cesc18
megosztom

Vasárnap a nyolcaddöntőkre, a negyeddöntőkre, az elődöntőkre és a döntőre kerül sor a German Darts Championship-en.

Ismét már kora délután megkezdődnek a küzdelmek Hildesheimben, méghozzá a nyolcaddöntős ütközetekkel, a továbbjutáshoz pedig továbbra is hat leg szükségeltetik. 
 

Embed from Getty Images


A nagyágyúk közül egyedüliként Gerwyn Price-nak nem sikerült szombaton kiharcolnia a győzelmet, pedig 4-0-ra és 5-1-re is vezetett Devon Petersen ellen. De nincs miért ostoroznia magát a walesi klasszisnak, ugyanis a dél-afrikai űrdarts-cal fordított.

Petersen 1-5 után két 14, egy 13 és egy 12 nyilas leggel egyenlített, majd egy 15-össel zárta le a meccset - ez azt jelenti, hogy ebben a periódusban nagyjából 110-es körátlagot dobott. 

Tényleg csak szuperlatívuszokban lehet a dél-afrikai teljesítményéről beszélni, aki most már hetek óta nagyon jó formának örvend.

Petersen ha át tudja menteni ezt a játékát vasárnapra is, akkor fel kell kötnie a gatyáját Rob Cross-nak, akitől mostanság éppen az ilyen teljesítmények hiányoznak. 

Nem megy rosszul a világbajnok angolnak, de amint egy igazán erős játékkal találkozik, általában el is vérzik. Nem véletlen, hogy a fogadóirodák 50-50-re hozták ki az esélyeket, abszolút számolnak azzal forgatókönyvvel, hogy Petersen újabb skalpot szerez. 

Fogadás szempontjából azonban amiben igazán érték van, az a 180-as piacok.A dél-afrikai 2020-ban az egyik leghatékonyabban termeli a maximumokat, különösen nagyon jól dobja az újraindulás óta. A Price elleni tűzijáték során nyolc (!) 180-at dobott és mellé volt még hét 140+-os köre is. 

Az elmúlt 28 meccséből 23-szor több 180-at dobott, mint az ellenfele és ebben a külön kis párharcban favorit Cross ellen is. 

Ehhez képest a BetClic 2.05-szörös pénzt kínál arra, hogy Petersen neve mellett szerepel majd a több 180. Természetesen a nyolc darab Price ellen abszolút extra volt, ám a 3-5 darab folyamatosan benne van a játékában és ennyi akár elegendő is lehet Cross ellen. 

 


Ami a többi nyolcaddöntőt illeti, kifejezetten izgalmasnak ígérkezik Dave Chisnall és Nathan Aspinall összecsapása. Noha Chizzy az utóbbi időben nem brillírozott olyan nagyon, ám szombaton egy 108-as átlagot villantott, ami mellett azért nem lehet szó nélkül elmenni. Ha ehhez hasonlót tudna dobni Asp ellen is, akkor egy igazán jó meccset láthatnánk. 

A Peter Wright - Jonny Clayton és a Mensur Suljovic - James Wade is igazi csemegének ígérkezik, de kialakulhat egy adok-kapok Michael van Gerwen és Mervyn King között is. 

A németek közül már csak Max Hopp van versenyben, de ő sem számít favoritnak a nyolcaddöntős meccsén Danny Noppert ellen. A holland piszkosul egyben van és két nagyon meggyőző játékot láthattunk tőle pénteken és szombaton, így Hopptól szinte biztosan extra kell, ha a továbbjutásban gondolkozik.

{"headTitle":"Devon Petersen - Rob Cross","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-27 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Petersen dob több 180-at","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<

 

Mi az a FREEBET bónusz?
 

  • A FREEBET egy BetClic által kínált fogadási lehetőség, melyet kockázatmentesen használhatsz.
  • Amekkora értékben fogadsz először a regisztrációd után, akkora értékű FREEBET-et, vagyis ajándék fogadást kapsz, de maximum 20 ezer Ft-ot.
  • Ezt az ajándék fogadást bármilyen sporteseményre felteheted.
  • Ha nyer az ajándék fogadásod, a fogadásból származó nyereséget készpénzben hozzáírja az egyenlegedhez az iroda.
  • Ráadásul nincsenek durva megkötések, nincsenek apró betűs teljesíthetetlen követelmények, ez az ajánlat tényleg az, aminek látszik!
     

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

megosztom