Női kézi BL

1.88-szoros tippünk van a Győr BL-rangadójára

megosztom

A Siófok elleni magyar rangadót követően Franciaországba utazik az ETO, ahol szintén komoly meccs vár rá.

Rangadó vár a Győrre. - Fotó: facebook/gyoriaudietoofficial

A Fradinál tapasztalható temérdek számú pozitív tesztnek köszönhetően ezen a hétvégén a magyar női kézilabda kirakatcsapatok közül csak a Győr lép pályára a Bajnokok Ligájában. Az ETO-ra ugyanakkor rangadó vár, hiszen a Brest otthonában vendégszerepel vasárnap.

A francia együttes roppant kellemetlen ellenfél, amit a Győr is nagyon jól tud, hiszen az előző szezonban egy középcsoportban voltak a BL-ben. Januárban, Magyarországon 27-27-es döntetlent hoztak össze, majd február végén egy huszáros hajrának köszönhetően az ETO 29-28-ra tudott győzni Franciaországban.

A Brest azóta nem sokat változott (Loseth, Jaukovic, Catani érkezett, míg Minevskaja, Mangué, Carretero, Le Hir távozott), sőt mondhatni picit erősödött. Ezt eddigi idei szereplése is alátámasztja, hiszen a francia bajnokságban háromból három a mérlege, míg a BL-ben előbb a Valceát oktatta hét góllal otthon, majd a Dortmundot verte idegenben 12-vel.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A győriek is hasonló játékerőt képviselnek, mint bő féléve, ráadásul az eredmények is jönnek számukra. Szerdáig mondhatni nem voltak túl meggyőzőek, hiszen az NB I-ben gyengébb csapatokat (Érd, Kisvárda, Szombathely) oktattak, ami nem nagy szám, míg a BL-ben a CSZKA Moszkva otthonában csak döntetlent hoztak össze, míg a Podravka ellen csak egy jó második félidei teljesítménynek köszönhetően arattak nagyon magabiztos sikert.

Hétközben viszont Siófokon volt jelenése Danyi Gáboréknak, ahol ugye tavaly megégtek. Rangadónak indult a szerdai ütközet, de az ETO gondoskodott arról, hogy ne legyen az, a második félidő közepére ugyanis annyira felkeményedett a győriek védekezése, hogy a végén csak a különbség volt a kérdés, s végül kilenc góllal sikerült nyerniük a Balaton-partján.

Jó formában várhatja tehát a kisalföldi alakulat a franciaországi kirándulást, igaz, Glauser kapus megsérült, de Leynaud vagy Solberg személyében bőven tudják pótolni a francia válogatott hálóőrt.

Jó passzban vannak tehát a felek, avagy újfent egy kiélezett, roppant szoros találkozót vívhatnak. A bukmékerek is erre hajlanak, hiszen ezt vetítik elő szorzóikkal, avagy érdemes lehet underba fektetni. Vélhetően ugyanis egyik csapat sem rohan majd fejjel a falnak, hiszen nüanszok dönthetnek, ráadásul mindkét oldalon jellemző a remek védekezés, így pedig mi a kevesebb, mint 56,5 gólba fektetünk a felek meccsén.

{"headTitle":"Brest - Győr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-27 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 56,5 gól","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom