Tenisz

11 tipp, 2.78-as odds és +50% bónusz - így fest a Roland Garros-gigakombi!

  • Cesc18
megosztom

Nyakunkon a francia nyílt teniszbajnokság rajtja, így szokás szerint rámegyünk a bet365 gyűjtő fogadás bónuszára.

A US Openen csodásan sült el a gigakombi vadászatunk, záporoztak is a szebbnél szebb szelvények mind a TipPics-rendszerünkbe, mind pedig a Hathárom-Logibet közös Discord-szerverének tenisz csatornájára. Ezúttal nem kellett sokat várni az újabb Grand Slam-viadalra, hiszen szeptember 27-én már rajtol is a Roland Garros, amely ismét tökéletes terep arra, hogy kihasználjuk a    gyűjtő fogadás bónuszát. 

Mi is ez pontosan?

A bet365-nél amennyiben sikeres a tenisz kombi fogadásod, partnerirodánk 5-70% bónuszt ad hozzá a nyereségedhez. A bónusz értéke a választások számától függ. A maximum 70% bónusz megszerzéséhez egy 14-es telitalálat szükséges. 

Ez tényleg egy igazi bónusz, hiszen nincs forgatási követelménye, az iroda egyszerűen jóváírja a számlánkon és akár rögtön ki is kérhetjük. 

Ezúttal egy 11 tippből álló szelvényt eszeltünk ki, amely után +50% bónusz jár.
 

Embed from Getty Images


Kilenc férfi és két női meccs kapott helyett a kombinkon. Zavarjuk le gyorsan a hölgyeket, mind Elise Mertens, mind Garbine Muguruza kiesése komoly meglepetésnek számítana. Mindketten kiváló formában vannak, ugyanez viszont már az ellenfeleikről nem mondható el. 

Az uraknál az apró szorzósok közül Casper Ruudra, Rafa Nadalra, Novak Djokovicsra és Andrey Rublevre esett a választásunk. A két gigász továbbjutását nem nagyon kell magyarázni, míg Ruud és Rublev egyaránt remek passzban van. Ugyan mindketten versenyben vannak még Hamburgban - éppen egymás ellen játsszák az egyik elődöntőt -, de könnyű, nem salakos ellenfelet kaptak Párizsban, így a rajt nem okozhat gondot számukra. 

Ugo Humbert, Dominic Thiem és Matteo Berrettini már egy lehetettel magasabb szorzóval szerepel, de természetesen mindhármójuk korai búcsúja meglepetés lenne. 

Bár Thiem nagynevű ellenfelet kapott Marin Cilic személyében, de a horvát egyrészről nincs csúcsformában, másrészről a lassú salak nem is az ő világa. És nem mellesleg a US Openen is összecsaptak, ahol egy szettre volt jó a későbbi bajnok osztrák ellen. 

Berrettini a salakon csak lézengő Vasek Pospisillal csap össze, míg Humbert ellenfele a szerencsés vesztes Marc Polmans lesz, aki ezen a borításon szintén nem képvisel túl komoly játékerőt. 

1.20 feletti szorzók is kerültek a szelvényre Diego Schwartzman és Pablo Carreno-Busta személyében. Előbbi Miomir Kecmanovic ellen lép pályára, aki ugyan nemrégiben Kitzbühelben salakon tornagyőzelmet ünnepelhetett, viszont az magaslaton, gyors körülmények között zajló torna volt, míg Párizsban jóval lassabb lesz a játék, ami egyáltalán nem kedvez a szerbnek. 

PCB az ausztrál John Millmannel mérkőzik meg, aki nincs jó formában és salakon egyébként sem valami ütőképes. 

hatharom.com
Ruud - Sugita Ruud @ 1.03
Gerasimov - Nadal Nadal @ 1.005
Millman - Carreno-Busta Carreno-Busta @ 1.25
Djokovic - Ymer Djokovic @ 1.012
Humbert - Polmans Humbert @ 1.14
Pospisil - Berrettini Berrettini @ 1.10
Querrey - Rublev Rublev @ 1.083
Kecmanovic - Schwartzman Schwartzman @ 1.22
Cilic - Thiem Thiem @ 1.11
Gasparyan - Mertens Mertens @ 1.062
Zidansek - Muguruza Muguruza @ 1.083
2.78 @    + 50% bónusz
Fogadási határidő: vasárnap, 11:00

 

Mit jelent az 50% bónusz?

A bet365 a tiszta haszon 50%-át írja jóvá, tehát ha 10.000 forinttal küldjük játékba ezt a szelvényt, akkor 17.800 lehet a tiszta haszon, ennek pedig 8.900 forint az 50%-a, tehát ennyit kapunk pluszban az irodától. Ahogyan fentebb említettük, ezt nem kell utána megforgatni, automatikusan jóváíródik a számlánkon és azonnal kikérhető. 

 

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

 

 

megosztom