Európa Liga

Túl sok sansza nincs a Vidinek - legalábbis a bukik szerint

megosztom

A belga Standard Liége együttesével mérkőzik meg az Európa Liga csoportköréért a MOL Fehérvár. Az oddsok alapján óriási bravúr lenne a fehérváriak sikere.

Csütörtök este a MOL Fehérvár büntetőrúgásokat követően kiejtette a francia bajnokság legutóbbi kiírásának hatodik helyén végző Reims csapatát, így bejutott az Európa Liga selejtezőjének utolsó fordulójába. A fehérvári alakulat ellenfele a főtáblára kerülésért a belga Standard Liége együttese lesz, amely hosszabbításba torkolló mérkőzésen búcsúztatta a szerb Vojvodinát. 

Kovácsik volt az este hőse, a magyar kapus két büntető is megfogott // Fotó: MTI

A Fehérvár csapata 2012 és 2018 után története során harmadik alkalommal juthat be az Európa Liga csoportkörébe. A kiírás értelmében az utolsó párharc is csak egyetlen mérkőzésen dől el, nem túl jó hír azonban, hogy a találkozót Belgiumban rendezik. 

Néhány fogadóiroda már ki is jött az utolsó selejtezőkör számaival, köztük a magyar ezüstérmes találkozójával. Nem árulunk egy nagy titkot azzal, hogy a párharc favoritja természetesen a Standard Liége. 

A bukik közel hétszeres szorzót fizetnek a Videoton rendes játékidőben aratott győzelmére és csupán 1.40-et a belgák sikerére.  Ez az oddspár nagyjából megegyezik a belgák Vojvodina elleni meccsének szorzóival, vagyis az oddmesterek a vajdaságiakkal egy szintre helyezik a Fehérvárt. 

A Reims elleni mérkőzésen a Vidi a szezon egyik legjobb játékát tudta pályára tenni, de a Standard Liége otthonában rá kell tenniük még egy lapáttal az üdvösséghez. 

Szerinted továbbjut a MOL Fehérvár?x;
{"headTitle":"Standard Liége - MOL Fehérvár ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-01 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Standard Liége ","odds":"1.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"MOL Fehérvár ","odds":"6.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

[3449178] 2020-10-01 18:00:00 Standard Liege - MOL Vidi FCx;
megosztom