Tenisz

Kizárt, hogy ennyire esélytelen a francia - korai tipp a Roland Garrosra!

  • Cesc18
megosztom

Nem lenne meglepő, ha a torna 21. kiemeltje már az első kör után csomagolni kényszerülne.

Csütörtökön elkészült a sorsolás és már akkor kinéztük magunknak a szabadkártyás Elliot Benchetrit és a 21. kiemelt John Isner mérkőzését.

{"headTitle":"Elliot Benchetrit - John Isner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-27 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Benchetrit","odds":"4.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Isner","odds":"1.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Sejthető volt, hogy a két játékos közötti körülbelül 200 hely különbség az oddsokban is megmutatkozik majd. Ennek mi kifejezetten örülünk, hiszen a pályán közel sem biztos, hogy lesz ekkora differencia közöttük. 

Köztudott, hogy Isner nem egy salakspecialista, noha Párizsban akadtak már kifejezetten szép eredményei, ugyanis háromszor is elverekedte magát a legjobb 16-ig, illetve azon kevés játékosok közé tartozik, akinek sikerült Rafa Nadalt a felségterületén öt szettre kényszeríteni. 

Ugyanakkor ez egy szokatlan Garros lesz ezzel az őszi időponttal, Isner pedig úgy vág neki, hogy egyetlen éles salakos meccset sem játszott az elmúlt hetekben.

Sőt, miután kihagyta a tavalyi komplett salakszezont, így a legutóbbi meccse ezen a borításon 2018 áprilisára datálódik. 

Nagyon nagy teniszre tehát nem számítunk Isnertől, egyébként is egy csalódást keltő US Openen van túl, miután az első kanyarban elvérzett Steve Jonhson ellen. 

 

Embed from Getty Images

 

Benchetrit ugyan a 200-ban sincs a ranglistán, de nem ez lesz az első főtáblás Garros-meccse. 2018-ban ugyancsak szabadkártyával egy nagyon élvezetes csatát vívott Gael Monfilsszal, míg tavaly a selejtezős akadályokat leküzdve, a főtáblán Cameron Norrie ellen győzött underdogként, majd Dusan Lajovic jelentette a végállomást számára. 

Nem ügyetlen a francia és több dolog is mellette szól. Például a nézők. Noha naponta "csak" 5 ezer szurkolót engednek be, azért a külső pályákra is jut majd néhány száz, a franciák pedig nagyon tudják hajtani a saját játékosait. Abban biztosak lehetünk, hogy Benchetrit is megkapja majd a támogatást. 

Az időjárás ugyancsak nem Isner malmára hajtja a vizet, ugyanis borongós, esős, viszonylag hűvös időt jósolnak a meteorológusok, ami azt jelenti, hogy nem lesz olyan gyors a játék. Ez semmiféleképpen sem segítség az amerikainak, hiszen ilyen körülmények között kevésbé hatékony a legnagyobb fegyvere, az adogatása. 

 

Mire lehet érdemes fogadni?

Tetszetős Benchetrit 4.00 feletti szorzója a továbbjutásra. Óvatosabb duhajok gondolkozhatnak egy +1,5 vagy +2,5-ös szett hendikepben, hiszen mindkettő elég jól fizet. Előbbire 2.62-es, utóbbira 1.61-es oddsot kínál a bet365. 

Amiben szintén lehet fantázia, hogy a francia rögtön elviszi az első szettet. Isnernek közel két és féléves salakos kihagyás után bőven lehetnek gondjai a mérkőzés elején. 

Te melyik tippet húzod be?

 

 

 

 

{"headTitle":"Elliot Benchetrit - John Isner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-27 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Benchetrit jut tovább","odds":"4.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Benchetrit nyeri az első szettet ","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Benchetrit nyer legalább 2 szettet","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom