Sportfogadás

Ebből a Fradi-fogadásból már nem lehet rosszul kijönni

megosztom

Komoly nyeremény ütheti olvasónk markát, ha a Ferencváros továbbjut a Bajnokok Ligája rájátszásából.

Közel három héttel ezelőtt mutattuk be olvasóinknak az Unibet speciális fogadási lehetőségét, amely arra vonatkozott, hogy a Ferencváros vajon beverekszi e magát a Bajnokok Ligája csoportkörébe. 

Az Unibet által megnyitott piacok még a Dinamo Zagreb elleni párharc előtt kerültek ki, a Ferencváros főtáblás szereplésére pedig 5-szörös szorzót kínált a bukméker. Olvasónk nem volt rest és kimaxolta a fogadási limitet, ami az ő esetében 22 ezer jó magyar forintra rúgott, vagyis a várható nyereménye kereken 110 ezer forint. 

Bár az Unibeten is elérhető már a cash out funkció, ennél a fogadási lehetőségnél az iroda mos nem ajánlja fel a pénzfelvétel lehetőségét, így most olvasónk tanácsot kért tőlünk a fogadásával kapcsolatban. 

A Fradi a Molde elleni odavágón 3-3-as döntetlent tudott elérni, ami a továbbjutás szempontjából egyáltalán nem számít rossz eredménynek. Az idegenben szerzett három találat nagyjából azt jelenti, hogy a zöld-fehérek ott lehetnek a csoportkörben, amennyiben hazai pályán elkerülik a vereséget. (Természetesen egy hat- vagy nyolcgólos döntetlen esetében ez nem igaz, de nem tartjuk valószínűnek, hogy még egyszer ennyire extrém eredmény szülessen).

Ez azt is jelenti, hogy olvasónk a fenti szelvénnyel elég jó helyzetben találta magát, hiszen több olyan opció közül is választhat, amely profitábilis lehet a számára. A Moldénak nyerni kell, vagyis egy vendégsiker jó eszköz lehet a szelvény biztosítására. Nézzük, milyen lehetőségek merülnek fel: 

 

  • A legegyszerűbb természetesen az, ha nem csinál semmit és bízik a Fradi továbbjutásában, ez esetben tisztán 88 000 HUF-tal gyarapodhat az egyenlege. 
     
  • Visszafogadhat tétig, vagyis 6400 HUF értékben megteszi a Molde győzelmét. Így norvég siker esetén nullával tud kiszállni, a Fradi továbbjutása esetén pedig tisztán 81 600 HUF üti a markát 
     
  • A visszafogadás összegét emelheti magasabbra is, hiszen a 2-es példából láthatjuk, hogy van miből gazdálkodnia. Ha például 32. 000 HUF értékben fogadja meg a Molde győzelmét (@3.45-os oddson), akkor  szintén nyerhet 110 000 forintot, ami azt jelent, hogy a párharc kimenetelétől függetlenül biztos van 56.000 tiszta profitja (110.000 - (32.000 + 22.000) =56.000) 

 


Ha Tiéd lenne a fenti szelvény, Te melyik opciót választanád? 

 

 

megosztom