TipPics

Sokáig fogja kísérteni olvasónkat ez pechesen elúszott 258 ezres szeló

megosztom

Tíz mérkőzést eltalálni szinte lehetetlennek tűnő kategória, éppen ezért a 10/9 helyes tipp irtózatosan fájhat.

Szerencsére csak kapkodjuk a fejünket a szerkesztőségben, annyi érdekes és fogadásra is érdemes sportesemény zajlik párhuzamosan, így nem is bánjuk, hogy kezd beköszönteni az ősz. Az újraindult topligák különösen kedvelt terep az extra bevételre vágyók számára, akik gyakran masszív kombikkal próbálják Fortuna-kegyeit elnyerni.

"Johny258" nevű olvasónk is egy elég vad 10-es kombival próbálkozott a mögöttünk álló hétvégén, amin volt minden, mint a búcsúban. Már alapból szép teljesítmény, hogy mind a 6 Magyar Kupa-tippje zöldült, de mellette a spanyol és angol élvonalból is szelektált.

Mondani sem kell, hogy természetesen egyetlen egy meccsen csúszott el a tippsor...A Premier League-újonc Leeds, amely a Liverpool bajszát is megcibálta az első körben, a szintén frissen feljutott Fulhamet fogadta, sportfogadótársunk pedig hendire húzta be a "H". Egy ponton eléggé örülhetett is, hiszen a United a 60. perchez közelítve már 4-1-es előnyben volt, aztán jött a hidegzuhany, a vége pedig fájó módon 4-3 lett. 

Szelvényének nyereménye pedig durván 258 ezer forintra hágott, ám végül a kukában landolt!


A TipPics kapuja mindig nyitva áll a nyertes vagy akár pechesen elúszott szelvényeknek!
 

Kattints a képre és nézd meg a szelvényt!

Tudtad? A    labdarúgó gyűjtő bónuszának köszönhetően egy 10-es kombira 35 százalékkal több nyereményt fizet ki az iroda! Kattints a részletekért. 

 

megosztom