Európa Liga

Magunk sem hittük volna, de kontrázzuk Ibráékat

  • varin

A bombaformában lévő, leendő norvég bajnok ellen nagyon megizzadhat a milánói csapat.

Ismételten pályára lép az AC Milan az Európa Ligában, a Rossonerik vendége a norvég Bodö/Glimt lesz. A rivális története legnagyobb sikerére készül, hiszen a 2019-es ezüstérem után most már szinte biztos aranyérmesek. Nem esküdnénk meg rá, hogy sétagalopp lesz ez a 90 perc az olaszok számára.

{"headTitle":"AC Milan-Bodö/Glimt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-24 20:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milan","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"6.38","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Bodö/Glimt","odds":"8.49","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Különösen azért, mert nehéz megjósolni, milyen kezdőcsapatot küld pályára Stefano Pioli mester. Egyrészt nem biztos, hogy nyolc nap leforgása alatt háromszor is pályára akarja küldeni legjobbjait a tar mester, másrészt pedig Leo Duarténél pozitív tesztet mutattak ki, ami több játékos szerepeltetésére is hatással lehet.

Optimális esetben az idényt szenzációs formában kezdő Zlatan Ibrahimovic lenne az ék, ám közel sem vagyunk biztosak benne, hogy a svéd ezúttal is a kezdőcsapat tagja lesz.

Ami a vendégeket illeti, 15 év után először lépnek pályára a nemzetközi kupában, az EL-kiírást pedig két sima győzelemmel kezdték, igaz, két pocsék litván csapat ellen. A norvég gárda viszont hihetetlenül jó formában van ettől függetlenül is, a bajnokságban 16-2-0-s mérleggel állnak, 18 forduló alatt 16 pontot verve a Molde-Odd kettősre.

Ha kizárólag a csapatértéket nézzük, a Bodö/Glimt még az NB I-ben sem lenne dobogós, ám most egy olyan csapatról beszélünk amely 10 hónapja veretlen. És igaz, hogy a norvég bajnokság csapatait nem lehet összehasonlítani egy Milannal, de az olaszoknál lévő rengeteg bizonytalan tényező és a norvégok bombaerős formája okán akár többször is betalálhatnak. Főleg ha egy - a bukik által is várt - adok-kapokba torkollik a 90 perc.

{"headTitle":"AC Milan-Bodö/Glimt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-24 20:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bodö/Glimt 1 gól felett","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3425421] 2020-09-24 20:30:00 AC Milan - Bodoe/Glimtx;