Lóverseny

Ennyire erős tippet még nem kaptunk a brit lovis szakitól - még 4.33-ért fogadható!

megosztom

Nagyon fut a szigetországi zseni szekere, így bizakodóak vagyunk a csütörtök esti tippet illetően is.

Mi az a NAP?

A tipster által az adott versenynapra adott legerősebb tippje. A Napoleon kártyajátékból ered, ahol a legerősebb leosztást Napoleonnak hívták. 

Már reggel érkezett az infó a forrásunktól, hogy a mai NAP az eddigi legerősebb tippje lesz. Pár perccel 10 előtt be is futott a tipp, amely elég vaskos profittal kecsegtet, hiszen a kezdetekben 5.50-es oddson volt fogadható. 

A választott ló az a GORDONSTOUN, aki a 19 órási kemptoni 1 mérföldes hendikep versenyben száll harcba az első helyért. A 2 éves pacit nem csak győzelemre, hanem helyre is behúztuk, ami azt jelenti, hogy akkor is jön a konyhára, ha csak a második vagy harmadik helyen fut át a célvonalon. 

 

Tipp: GORDONSTOUN E/W
    4.33
    4.30
    3.25

 

A brit forrás NAP tippjeit mindig ingyenesen megosztjuk a Hathárom-Logibet közös Discord-szerverén található #lóverseny csatornán, azonban a tippet elsőként mindig a zárt lóverseny csatorna tagjai láthatják. 

 

A mai tipp esetében a zárt csatorna tagjai 5.50-es oddson fogadhatták meg GORDONSTOUN győzelmét, míg az ingyenes csatornára már alacsonyabb, 5-ös oddsal került ki. 

 

Hogyan láthatom a zárt csoport tippjeit?

Regisztrálj ingyenesen a Discordra, majd ide kattintva csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez.

Ezt követően vásárolj egy bármilyen Logibet-előfizetést, majd ezen az oldalon add meg az adataid és mi ezt követően néhány órán belül hozzáférést biztosítunk a zárt szobákhoz.

 

>>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

 

 

megosztom