Bajnokok Ligája

Erre fogadnak a magyarok a Fradi BL-selejtezőjén

A címvédő magyar bajnok underdogként látogat a Molde otthonába, lássuk mit várnak a meccstől a honi fogadók.

Érthető módon óriási figyelmet szentelünk a Ferencváros sorsdöntő mérkőzéseinek - szemléztük már a pontos végeredményeket, szerkesztőink is megosztották véleményüket, vizsgáltuk a lapos fogadásokat is illetve különböző bónusz lehetőségekről is olvashattatok már oldalunkon. A tét óriási, ezért kíváncsiak voltunk, hogy a fogadók hogyan látják az esélyeket.

Olvasóink amúgy a szokásoshoz képest kisebb elánnal nyomják a tippeket, de ha már vették erre a fáradtságot, érdemesnek láttuk szemlézni őket. Háromesélyes viszonylatban teljes a széthúzás, több voks egyedül a döntetlenre érkezett, amelyre @3,35-szörös oddson fogadhatunk a Cbetnél.

Érdekesség, hogy a nemzeti bukinál - ahol szintén ez a nap mérkőzése - komoly fölényben pakolják a Fradit a fogadók. A zöld-fehérek sikerére érkezett be a tétek fele (47%), míg hazai sikert csak a játékosok negyede "vár".

A realitás azt mondatja, hogy a mérkőzés óvatosan fog indulni, ebből pedig eléggé adja magát a többek által jósolt "második félidőben esik több találat" opció, ez ráadásul elé szép szorzóval kecsegtet (@2,20). A gólok tekintetében olvasóink háromnegyede számít arra, hogy mindkét fél betalál majd, ezzel @1,90-szeres pénzt nyerhetünk.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM AZ 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Az egyik legnépszerűbb fogadás az X2, azaz döntetlen vagy Ferencváros, amelyre @1,75-szörös szorzót kínál a   . "Pckontar" nevű olvasónk is ezt az opciót választotta és tippjét egy rövid elemzéssel is megtoldotta.

Láttam a Molde meccsét a Quarabag ellen,nagyon gyengék voltak, a Fradi simán átlép rajtuk, még óvatosabb taktikus focival is! 

Ezzel persze nehéz vitatkozni, de ne felejtsük azt sem, hogy a minden eddiginél nagyobb tét akár rá is ülhet a kilencedik kerületi brigádra.

Pontos eredmény szempontjából az 1-1-re érkezett voks, amivel természetesen az X2-re tippelők is kiegyeznének - ez a végeredmény @6,50-szeres megtérüléssel járna.

Te mire fogadsz a szerdai odavágón?

 

 

 

 

[3425327] 2020-09-22 18:00:00 Molde - Ferencvárosx;