Sportfogadás

Ezért ne fogadj miniatűr oddsokra!

  • varin

11 millió forintot kockáztatott 400 ezer reményében. Megérdemelt bukás vagy csak hatalmas pech?

Noha a sportfogadás egyik alaptézise, hogy nem attól függ az odds értéke, hogy az mekkora, mivel ugyanúgy lehet value az 1.03-ban, mint a 23-ban, azért vannak helyzetek és sportágak, ahol lehetetlen igazán értéket találni az alacsony oddsban. Ha pedig valaki az NFL-ben akar éppen az Atlanta Falconsra felpakolni közel 11 millió forintot, hogy nyerjen vele 400 ezret, meg is érdemli a sorsát.

A hétvégi NFL-játéknapon az Atlanta Falcons a Dallas Cowboys vendége volt és a georgiai csapat a félidőben már 29-10-re vezetett. A negyedik negyedre ugyan visszakapaszkodott kicsit a hazai gárda, ám 8 perccel a mérkőzés vége előtt még mindig +15 pont szerepelt a Falcons neve mellett. Ekkor döntött úgy egy nem túl bátor amerikai sportfogadó, hogy -3333-as, vagyis 1.03-as szorzóval felpakol 35 ezer dollárt (~11 millió forint) az Atlanta győzelmére, amely közel 400 ezer forint tiszt haszonnal "kecsegtetett"

A Cowboys végül a hátralévő időben két touchdownt és egy mezőnygólt is elért, amellyel 40-39-re megnyerték a hihetetlenül fordulatos találkozót, 35 ezer dollárral gazdagítva a BetMGM nevű amerikai bukit.

Ez persze nem az első ilyen elképesztő fordítás az NFL-ben, ha pedig az Atlanta Falconsról beszélünk, jól emlékezhetünk egy bizonyos 28-3-as vezetésre, amely a 2017-es Super Bowlban "esett meg" Matt Ryanékkel, és amelynek végén a Pats a hosszabbításban tudott nyerni.

Neked van hasonló sztorid? Buktál már rengeteg pénzt ilyen kis oddson?