Bajnokok Ligája

Ezek a legvalószínűbb végeredmények a Molde-Fradin

megosztom

Szerda este jön a Bajnokok Ligája playoff párharcának első felvonása. Megnéztük a fogadóirodák szerint melyek a legvalószínűbb végeredmények a Molde-Fradin.

Szerda este Norvégiában lép pályára a magyar bajnok Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjének playoffjában, az ellenfél pedig a Molde együttese lesz. A fogadóirodák múlt héten még a norvég alakulatot látták esélyesebbnek a továbbjutásra, ám ennek a cikknek az írásának pillanatában már a zöld-fehérek számítanak favoritnak a csoportkörbe kerülésre, köszönhetően annak (is), hogy a Molde pocsék formát mutat az utóbbi hetekben. 

A Fradi most hihetetlen nagy lehetőség áll, hiszen a skót Celtic és a horvát Dinamo Zagreb kiejtése után a Molde verhető ellenfélnek tűnik, ugyanakkor ezúttal a teher is megnőtt a népligetiekkel szemben, hiszen ebben a párharcban nem számít underdognak Szerhej Rebrov legénysége. 


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Az előző fordulókkal ellentétben a selejtezőkör utolsó körében már nem egy, hanem két mérkőzés alatt dől el a továbbjutó kiléte. Az első felvonást a Molde pályáján rendezik, mi pedig most kigyűjtöttük, hogy a bukik számai alapján melyik az öt legnagyobb valószínűséggel bekövetkező végeredmény az odavágón. 

Mivel az 1X2-es piacokon jelenleg a Molde a mérkőzés favoritja, ezért értelemszerűen a pontos eredmények között a norvég siker variációi bírnak a legalacsonyabb szorzóval, viszont az oddsok alapján az 1-1-nek van a legnagyobb realitása, ami a Ferencváros szempontjából megfelelő eredménynek számítana. 

 

Te milyen eredményt vársz a Molde-Fradi meccsen? 

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Molde - Ferencváros - Pontos eredmények ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pontos eredmény 1-1","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 1-0","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 2-1","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 0-0","odds":"9.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 0-1","odds":"9.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3425327] 2020-09-22 18:00:00 Molde - Ferencvárosx;
megosztom