Tenisz

Játékos-speckó tippel támadunk a Medvedev - Humberten

  • Cesc18
Címkék:
megosztom

Az orosznak nem lesz egyszerű dolga a hamburgi nyitómeccsén.

Kedden megkezdődik a nagyüzem Hamburgban, több nagy név is bemutatkozik, köztük a torna 1. kiemeltje, a tavalyi US Open-döntős Daniil Medvedev. Az orosz játékos 18 óra magasságában lép pályára, ellenfele pedig a világranglista-41. Ugo Humbert lesz. 

{"headTitle":"Daniil Medvedev - Ugo Humbert","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-22 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Medvedev","odds":"1.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Humbert","odds":"4.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A fogadóirodák természetesen Medvedevet favorizálják, de talán a kelleténél alacsonyabbra szabták a szorzóját. Az orosznak ugyanis hosszú idő után ez lesz az első éles salakos meccse, Hamburgban pedig 2016-ban járt legutóbb. 

Medvedev egyébként nem ügyetlen salakon sem, de nincs kérdés afelől, hogy ez a leggyengébb borítása és a szemcsésen a legsebezhetőbb. Tavaly elég kétarcú volt a salakszezonban, hiszen remekül kezdett Monte-Carlóban és Barcelonában, utána viszont a két Mastersen és a Roland Garroson nyertes meccs nélkül maradt. 

Mint említettük a moszkvainak ez lesz idén az első salakos meccse, miután múlt héten Rómában nem indult. Már New Yorkban kijelentette, hogy a US Open trófeára koncentrál és a sűrű naptár miatt nem vállalja az olasz fellépést. 

Humbert viszont elindult Rómában és nem is muzsikált rosszul, hiszen legyőzte Kevin Andersont és Fabio Fogninit, majd pedig nagy csatára kényszerítette azt a Denis Shapovalovot, aki kis híján döntőbe jutott. 
 

Embed from Getty Images


Mire fogadjunk?

A pálya elég lassú, amit Medvedev annyira nem kedvel és számunkra az is kérdés, hogy mennyire lesz motivált ezen a tornán. Szinte biztos, hogy csak felkészülésnek használja a Garros előtt, így nem nulla salakos meccsel utazik majd Párizsba. Humbert viszont biztosan motivált és szeretne egy top 10 elleni skalpot az életrajzába. Nem zárnánk ki, hogy a francia meglepetést okoz, de megelégszünk azzal is, ha szorossá teszi a meccset és nyer legalább 9 játékot. 

{"headTitle":"Daniil Medvedev - Ugo Humbert","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-22 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Humbert megnyert játékai 8.5 felett","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

 

>>>FOGADJ A LEGJOBB ODDSOKON A PINNACLE-NÉL!<<<

 

megosztom