Lóverseny

Számítógépes modellezés után érkeznek a brit lovi-tippek!

megosztom

Az elmúlt hét napból haton nyereséget könyvelhettünk el.

Júniusban kezdtük el követni és megosztani egy brit forrás lóversenyes tippjeit és elég hamar kiderült, hogy ebben óriási potenciál van. A legnagyobb népszerűségnek az úgynevezett NAP fogadásai bizonyulnak, amely az adott versenynap legerősebb tippjét takarja.

A NAP fogadások statisztikája egységnyi 4/10-es téterősséggel jelenleg úgy fest, hogy +107 egység profitot könyvelhettünk el 28%-os ROI mellett. 

Ezen kívül a forrás többi (fizetős) tippje elérhető a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén egy zárt csoportban. Ott azért komolyabb a hullámzás, de az elmúlt egy hétre nem lehetett panasz, hiszen több, mint félszáz egység profit jött a konyhára és ehhez 61% ROI társult

Mint látható, csak az elmúlt három napban sikerült egy 11.00-es és egy 10.00-es oddsot is bekasszírozni, illetve nyertünk egy 51.00-es outsiderrel is. 

Az ilyen magas oddsok levadászásához komoly tudás szükségeltetik, illetve, mint nemrégiben a tudomásunkra jutott, a forrás egy számítógépes modellezést is használ a tippek kiválasztásához. 

A rendszer az elmúlt évek adatai alapján szelektál és mivel ezt elég hatékonyan végzi, így a legtöbb esetben az oddsok hamar esésnek indulnak. 

 

Hogyan láthatom a NAP tippeket?

Ehhez nem kell mást tenni, mint ingyenesen regisztrálni a Discordra, majd ide kattintva csatlakozni a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez. A tippek a #lóverseny csatornán kerülnek megosztásra.

 

Hogyan láthatom a zárt csoport tippjeit?

A fenti műveletsort ugyanúgy el kell végezni, illetve szükségeltetik hozzá egy Logibet-előfizetés. Bármelyik csomagot választod, a privát lóverseny csatorna elérhetővé válik számodra. 

Ha eddig eljutottál, akkor ezen az oldalon add meg az adataid és mi ezt követően néhány órán belül hozzáférést biztosítunk a zárt szobákhoz.

 

>>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

 

Hol érdemes fogadni a futamokra?

A legjobb választás a bet365. Partnerirodánk mellett a "Garantált legjobb nyereményszorzó" akciója szól.

Ennek lényege, hogyha a választott tippünk szorzója a kezdésre feljebb megy, akkor az iroda a magasabb oddson számolja el a nyereményt.

Ehhez ráadásul semmit nem kell tennünk, automatikusan működik, mi csak azt vesszük észre, hogy a várt nyereménynél többet írtak jóvá. 

Továbbá a bet365-ön a tipster összes tippje megjátszható és a futamok élőben megtekinthetőek!

 

 

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A bet365 az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda, amely magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha érdekelnek további részletek, olvasóink véleménye és értékelése, akkor látogass el részletes bet365-terembemutató oldalunkra! 

 

megosztom