Bajnokok Ligája

Ilyen infó után ez a tipp kihagyhatatlan? Csapjunk le rá, amíg lehet!

megosztom

Elvileg kedden rendezik a Maccabi Tel-Aviv - Salzburg Bajnokok Ligája selejtezőt, de a legfrissebb fejlemények szerint lehetséges, hogy nem lesz mérkőzés.

A Bajnokok Ligája playoffjában kapcsolódik be a küzdelmekbe a Szoboszlai Dominiket is foglalkoztató Red Bull Salzburg, amely kedden este az izraeli bajnok Maccabi Tel Aviv vendége lesz. Már ha lesz mérkőzés, ugyanis pár órával ezelőtt jött ki a hír, hogy az izraeli csapatban 13 személy - hat játékos és hét stábtag - is pozitív koronavírus tesztet produkált. 

Az UEFA protokollja szerint halasztás nem igazán jöhet szóba, szóval két verziót látunk lehetségesnek: a Maccabi valahogy megoldja, hogy feltöltse a keretét és becsületből kiáll az osztrák bajnok ellen; vagy a Salzburg játék nélkül megnyeri a párharc első felvonását.  


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<


Csapjunk le időben, veszítenivaló nincsen

Bár a hír egyre inkább terjed és néhány fogadóiroda már levette a kínálatából a találkozót, jó pár helyen még tudunk fogadni a mérkőzésre. Természetesen a szorzók óriásit zuhantak - tegyük hozzá, hogy a Salzburg győzelmét a legtöbb helyen 1.70-es körüli oddson hozták ki a bukik, ami eleve erősen túlzónak tűnt -, de ismerve a fejleményeket, nehéz kihagyni ezt a fogadást. 

 

Az Unibet, a 22bet és a bet365 még kínálja a mérkőzést, az osztrák bajnok sikere 1.30 körül fogadható. A legalább kétgólos vendégsiker 1.90 környéki szorzókkal kecsegtet, míg a -1.25-ös ázsiai hendikep 1.65-ért játszható meg az Unibeten. 

A legrosszabb esetben a fogadóirodák utólag törlik a fogadásokat és visszahelyezik a pénzeket a számlánkra, vagyis túl sok veszítenivalónk nincsen. Merthogy az amúgy is masszív underdog Maccabi ennyire megtépázott keretével, nézők nélkül, nem fog tudni sok vizet zavarni, abban egészen biztosak vagyunk. 

{"headTitle":"Maccabi Tel Aviv - Salzburg ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-22 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Salzburg nyer ","odds":"1.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Salzburg -1,25 ","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Salzburg -1,5","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3425325] 2020-09-22 21:00:00 Maccabi Tel Aviv - Salzburgx;
megosztom