Tenisz

Erre fogadunk a Djokovics - Schwartzman döntőn

  • Cesc18
megosztom

Hétfőn délután Novak Djokovics és Diego Schwartzman csap össze a római Masters fináléjában.

A döntő kérdése, hogy a szerb zseni ötödször vagy a kis argentin először lesz Róma bajnoka? Diego Schwartzmannak két álma is megvalósulhat, amennyiben borítja a papírformát a világelső ellen. Egyrészről Masters győztesnek mondhatja majd magát, másrészről a ranglistán életében először a top 10-ben jegyeznék. 

"Mindkettő ott lesz a pályán Novak ellen. Tudom, hogy nagyon nehéz lesz, szinte a 100 százaléknál is többet kell, hogy nyújtsak."

Nem mondom, hogy lehetetlen, mert nem az, de pokolian kemény feladat. Az esély megvan, mindent megteszek, hogy a legjobbamat tegyem a pályára. 

- nyilatkozta a dél-amerikai, aki vasárnap egy több, mint 3 órás elődöntőben harcolta ki a továbbjutást Denis Shapovalov ellen.

Schwartzmannak kevesebb, mint 24 órája lesz kipihenni az előző meccsét, ugyanis tegnap késő este, 22 óra után ért véget a Shapovalov elleni csatája. Egészen pontosan 3 óra 13 percen át gyötörték egymást és végül döntő szett tie-break döntött. 

Djokovics is egy kemény meccset játszott, több, mint 2 órát töltött a pályán, viszont övé volt a korábbi elődöntő, így neki gyakorlatilag egy teljes napja volt a regenerálódásra. 

A szerb egyébként döcögősen kezdte a tornát, de a Ruud elleni elődöntőben már tudott felfelé lépni egy szintet. 

{"headTitle":"Novak Djokovics - Diego Schwartzman","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-21 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Djokovics","odds":"1.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Schwartzman","odds":"5.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Ami az esélyeket illeti, mint látható Djokovics masszív favoritként várja a döntőt. Nem nagyon lehet a fogadóirodák oddsszabásával vitatkozni, Schwartzman tényleg egy brutális nehéz kihívás előtt áll. 

Abból viszont mindenféleképpen meríthet az argentin, hogy tavaly éppen Rómában meccseltek és akkor döntő szettre tudta kényszeríteni a belgrádit, éppúgy, mint a 2017-es Roland Garroson. 

A nagy kérdés tényleg az, hogy fizikálisan és mentálisan mennyire lesz friss Diego, illetve mennyire tudja elengedni a kezét úgy, hogy két álmának megvalósulásáért játszik...

 

Embed from Getty Images

 

Mire fogadjunk?

Schwartzman salakon fel tudja venni a kesztyűt Djokoviccsal, ezt láthattuk már a korábbi meccseiken is. Ugyanakkor ugyanolyan bátornak kell maradnia, mint Nadal és Shapovalov ellen, ha ugyanis leáll hosszú alapvonalcsatákat játszani, akkor aligha lesz esélye a győzelemre. Viszont nem a legfrissebben nagy kockázattal játszani elég necces és sok hibát eredményezhet. 

Egy kőkeményen harcoló Schwartzmant várunk, de úgy gondoljuk, hogy nem tudja majd igazán szorossá tenni ezt a döntőt. 

{"headTitle":"Novak Djokovics - Diego Schwartzman","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-21 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Schwartzman megnyert játékai 8.5 alatt","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

 

megosztom