Premier League

Mi lesz veled Tottenham?

  • Tomihmv
megosztom

Eddig igen nyögvenyelős Mourinhóék játéka, akik vasárnap kora délután délre utaznak.

Újabb nehéz mérkőzés vár a Tottenhamre, akik az Everton elleni hazai meccset követően a Southampton otthonában vizitálnak az angol bajnokságban.

Mourinhóék pocsékul rajtoltak, ugyanis meglepetésre 1-0-ra kaptak ki a kisebb liverpooli együttestől. Ezt követően az Európa Ligában, Bulgáriában volt jelenésük, ám mindössze óriási szerencséjüknek köszönhették, hogy továbbjutottak.

A 79. percben ugyanis 1-0-ra még a Plovdiv vezetett, azonban ekkorra a bolgároktól két játékost kiállítottak, a Tottenham büntetőt kapott, amit Kane gólra váltott, majd pár perc múlva Ndombele is betalált kettős emberelőnyben, így óriási mázlival jutott tovább végül a Spurs.

Pedig nem kellett új csapatot építeni Londonban, az elmúlt szezon vége jól sikerült a gárdának, és különösebb hiányzója sincs, ezúttal is csak Tanganga és Aurier maradhat ki.


>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


A Szentek is vereséggel rajtoltak, az első fordulóban ugyanis a Crystal Palace vendégeként maradtak alul (0-1). A javítás sem sikerült, sőt, hétközben az Angol Ligakupában a Brentford énekelte ki a szájukból a sajtot hazai pályán, a másodosztályú gárda 2-0-ra tudott ugyanis nyerni a St. Marry Stadionban. Ami főleg úgy meglepő, hogy Hasenhüttl mester mindössze egy helyen változtatott a hétvégi kezdőjén...

Az osztrák mester vasárnap biztosan Armstrongra nem számíthat, míg Salisu és Redmond játéka kérdéses.

Két nullapontos, két rosszul indító csapat néz tehát farkasszemet, avagy győzelmi kényszerben lépnek pályára a felek. Mindezeket, illetve a gárdák utóbbi időkben játszott egymás elleni ütközeteiket alapul véve, úgy véljük, hogy a mindkét csapat szerez gólt opcióban lehet érték.

{"headTitle":"Southampton - Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-20 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3411367] 2020-09-20 13:00:00 Southampton - Tottenham Hotspurx;
megosztom