Darts

Parádés a vasárnapi felhozatal - tippek a negyeddöntőkre!

  • Cesc18
megosztom

Vasárnap kora délután a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódnak a World Series of Darts Finals küzdelmei.

Szinte hibátlanul teljesítettek a kiemeltek szombat este Salzburgban, hiszen Michel van Gerwent leszámítva mindenki sikerrel vette az első akadályt. Ez azt jelenti, hogy egy rettentő izgalmas végjáték elé nézünk. Már kora délután megkezdődnek a küzdelmek a negyeddöntőkkel, majd este jönnek az elődöntők és végül a döntő.

World Series of Darts Finals, negyeddöntők    
Kezdés Mérkőzések 1 2
12:45 Peter Wright - Daryl Gurney 1.33 3.40
13:40 Gerwyn Price - Nathan Aspinall 1.66 2.20
14:20 Glen Durrant - James Wade 1.50 2.62
15:05 Michael Smith - Rob Cross 1.66 2.20

A negyeddöntők sorát Peter Wright és Daryl Gurney összecsapása nyitja. Papíron természetesen a regnáló világbajnok skót a mérkőzés favoritja, de az északír idén már többször borsot tudott törni Wright orra alá, így közel sem biztos, hogy annyira lefutott ez a meccs. Gurney ráadásul tegnap kifejezetten meggyőző teljesítménnyel győzött, ha pedig ezt a formáját elő tudja rántani a mai napon is, akkor nem esélytelen a továbbjutásra. 

Wrighték után Gerwyn Price és Nathan Aspinall feszül egymásnak, ami talán a negyeddöntők legpikánsabb meccse. Mindketten esélyesként érkeztek Salzburgba és ennek megfelelően egyaránt 100 feletti körátlaggal pipálták ki az első feladatot. A fogadóirodák Price felé hajlanak, mert a walesi immáron 14 meccses győzelmi szériában van. Az látszott tegnap is, hogy nagyon nagy önbizalommal játszik, ugyanakkor Asp kezében szintén benne van a parádé, így ezen a találkozón biztos nem mernénk győztesre tippelni. 

Izgalmasnak ígérkezik Glen Durrant és James Wade negyeddöntője is. Előbbi ütötte ki Van Gerwent, de mivel Wade is elég jó formának örvend, így nem hozták ki a fogadóirodák toronymagas favoritnak a háromszoros BDO-világbajnok angolt. Kamerák előtt egyszer meccseltek eddig, a tavalyi World Matchplay-en, amit Duzza 16-7 arányban húzott be. 
 

Embed from Getty Images


Az utolsó negyeddöntőben két angol, Michael Smith és Rob Cross méri össze a tudását. Smith leszerepelt az Autumn Series-en, de úgy tűnik, hogy néhány nap alatt sikerült kozmetikáznia a formáján, ugyanis szombat este Krzysztof Ratajski ellen azért nem játszott rosszul. Cross nem tartozik a kedvenc ellenfelei közé, 4-15-re áll ellene, ugyanakkor a világbajnok angol továbbra is elég súlytalan. A tegnapi 6-0 impozáns eredmény, viszont meg sem kellett erőltetnie ehhez magát, ugyanis Steve Beaton csak 75-ös átlagot dobott. 

Mire lehet érdemes fogadni?

Egyáltalán nem könnyen tippelhető negyeddöntők. A legkisebb különbség talán Price és Aspinall között van, az ő meccsük tényleg egy végletekig kiélezett ütközet lehet. 10 nyert legig tart majd a csata, így megrizikózzuk a 16.5 leg felett tippet, amelyhez elegendő egy 10-7-es eredmény. 

A másik tippünk, hogy Smith nem fukarkodik majd a 180-akkal. Egy ilyen hosszú meccsen ő kényelmesen tud dobni 8-10 180-at, ehhez képest 5.5-ös line-t kapunk rá. 

{"headTitle":"World Series of Darts Finals, 3. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-19 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Price - Aspinall: 16.5 leg felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Smith - Cross: Smith 180-as dobásai 5.5 felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

 

megosztom