NFL

Letutizott tippekkel dupláznánk vasárnap este

  • Cesc18
megosztom

Az NFL 2. játékhetén a Green Bay - Detroit és Dallas - Atlanta meccsekből húznánk hasznot.

Green Bay Packers - Detroit Lions

A két csapat ellentétes hangulatban várja a találkozót, hiszen a Packers egy magabiztos győzelmet aratott idegenben a Vikings ellen, a Lions viszont a 4. negyedben egy nagy leolvadást produkálva szenvedett vereséget a Bears ellen. A kulcs matchup véleményünk szerint a Detroit D-Line és a Green Bay O-Line-ja között lesz. Az előbbi nem muzsikált jól nyomás generálás terén a múlt héten, az utóbbi egység viszont fantasztikus munkát végzett és nincs okunk azt feltételezni, hogy bármelyik oldalon változás állna be ezen a téren. Emellett meg kell jegyezni, hogy a Lions oldalán a legjobb három CB közül csak az egyik léphet pályára, ezért Aaron Rodgers szabadon válogathat majd a célpontok között.

A labda másik oldalán Matthew Stafford korántsem lesz ilyen kényelmes helyzetben, ráadásul a lehetőségei is limitálva lesznek, hiszen az egyik legjobb elkapója, Kenny Golladay továbbra sem léphet pályára. Futójátékokkal lehetne a legtöbb keresnivalója a Detroit támadósorának, de a fentiekben leírtak alapján nehezen tudjuk elképzelni, hogy képesek lesznek annyira meccsben maradni, hogy ezt az esélyüket érdemben kihasználhassák. Mindezek fényében magabiztos Packers győzelemre számítunk.
 

 

Embed from Getty Images


Dallas Cowboys - Atlanta falcons

Eme sorok írásának pillanatában a 2. játékhét összecsapásai közül egyedül ezen párosításon találunk 50 feletti over/under határt. Nem véletlenül! Az Atlanta második vonala ugyanis ritka pocsékul kezdte a szezont, de azt is írhatnánk, hogy ott folytatták, ahol 2019-ben abbahagyták. Russell Wilson kényelmesen passzolta szét a Falcons védelmét és végül 38 pontnál állt meg a seattle-i pontgyártás. Erre nem volt válasza az Atlantának, vagy legalábbis ez pontokban nem mutatkozott meg, hiszen összességében az előrehaladás ment Matt Ryanéknek is. Az egykori MVP nem kevesebb, mint 450 yardot passzolt, de hiába ez a tetemes mennyiség, csak 25 pontot kreáltak belőle. 

A Dallas ellen hasonló légiparádéra számítunk, ugyanis az Atlanta védelmének ugyanúgy fel lesz adva a lecke a Dak Prescott fémjelezte Cowboys offense ellen is. Prescottnak is elég jó fegyverarzenál áll a rendelkezésére, elég csak Amari Cooperre gondolni, de az újonc CeeDee Lamb is korrekt játékkal mutatkozott be múlt vasárnap. 

Aligha a két védelemről szól majd ez a meccs, így 45.5 pontig lehúzva a line-t, az overre tesszük a pénzünket. 

{"headTitle":"NFL, 2. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-20 19:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippek 1.97 szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Green Bay -2.5","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Dallas - Atlanta: 45.5 pont felett","odds":"1.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

 

megosztom