La Liga

Ilyen oddsért megpróbáljuk ezt a tippet a Celta - Valencián

  • mr.blonde
megosztom

A La Liga szombati esti mérkőzésén a Celta Vigo a Valencia csapatát fogadja.

Jól csengő párosítással zárul a La Liga szombati játéknapja, este kilenc órától a Balaídosban a Celta Vigo a Valencia csapatát látja vendégül. A nyitókör inkább a vendégeknek sikerült jobban, hiszen fordulatos mérkőzésen sikerült 4-2-es győzelmet aratniuk a városi rivális Levante felett, míg a Celta gól nélküli döntetlenre volt csak képes az Eibar otthonában. 

[3424050] 2020-09-19 21:00:00 Celta Vigo - Valenciax;5

A Celta az előző idényben éppen hogy kiharcolta a bent maradást, ennek ellenére túl sok változás nem történt a keretben. A nyári felkészülési időszakban nem játszottak túl sok meccset, így meglehetősen sötétben tapogatózunk a vigóiak kapcsán. A góllövéssel már tavaly is akadt problémájuk, és az Eibar elleni gól nélkül meccs azt súgja, hogy idén is gondjaik lehetnek. 

A Valencia előző szezonja csalódást keltő volt, hiszen nem sikerült nemzetközi kupahelyet elérni, holott sokan a dobogóra is esélyesnek gondolták a Denevéreket. A Valencia kerete első ránézésre gyengült az előző idényhez képest, eladták Rodrigót, Ferran Torrest, Dani Parejót és Francis Coquelint is. Ennek ellenére négy gólt vágtak a Levanténak, ami mindenképpen jó startnak mondható. 


>>>FOGADJ A LEGJOBB ODDSOKON A PINNACLE-NÉL!<<<


Mire érdemes fogadni? 

A fogadóirodák szerint a Celta Vigo esélyesebb ezen a meccsen, amivel azért lehet vitatkozni. Nézők továbbra sincsenek a La Ligában, így pedig azért a kétszer olyan értékes kerettel bíró Valenciát mi ennyire nem írnánk le.  Ugyanakkor az is igaz, hogy a Valencia idegenben nagyon sebezhető, már 11 mérkőzés óta nem tudott mérkőzést nyerni otthonától távol. 

Végeredmény helyett ezért inkább a gólokra fogadnánk, méghozzá olyan formában, hogy mindkét együttes betalál legalább egyszer. A Celta Vigo hazai pályán támadóbb felfogásban szokott játszani, a Valencia amúgy sem erős védelme pedig Mangala és Cliessen hiányában tovább gyengülhet. 

A mindkét csapat szerez gólt opcióra közel 1.90-es oddsot kapunk a Pinnacle-nél, ami nekünk már megér egy próbát. 

{"headTitle":"Celta Vigo - Valencia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-19 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3424050] 2020-09-19 21:00:00 Celta Vigo - Valenciax;
megosztom