Serie A

Gólgálával rajtolhat a szezon - tipp az első olasz bajnokira

  • varin

A Fiorentina otthon kezdi meg a bajnokságot, a Toro ellen könnyedén hozhatják a kötelező győzelmet.

Noha indulhatna nívósabb találkozóval is a Serie A 2020/21-es idénye, mint egy Fiorentina-Torino, azért a két csapat elmúlt néhány évét látva egyáltalán nem rossz szereposztás ez. A Fiorentinánál legalább a tavalyi 10. hely megismétlése lehet a cél, míg a Torino hosszú évek legrosszabb eredményét követően előre kell lépjen néhány pozíciót a tabellán.

{"headTitle":"Fiorentina-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-19 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fiorentina","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Torino","odds":"4.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Ezt a küldetést pedig a Bikák immáron Marco Giampaolóval érhetik el, akit az idény végéig kinevezett Moreno Longo helyére szerzett meg a torinói együttes. Hatalmas átalakulásról viszont ezt leszámítva kár is beszélni, hiszen érkezett ugyan 1-2 játékos, ám igazán nagy erősítést nehéz lenne felfedezni. A legfontosabb érkező talán Simone Verdi, míg a távozóknál fontosabb játékost nem találunk, így mondhatjuk hogy azért ha minimálisan is, de erősödött a Toro.

Ami a Fiorentinát illeti, itt azért már volt csapatépítési munkája Iachini mesternek, hiszen Alfred Duncan vagy Pol Lirola a kezdőcsapat közelébe érkeztek, viszont távozni csak eddig is kölcsönben lévő játékosok távoztak.

Húzd le a legnagyobb bónuszt, kaszálj a cbeten!

Ami leginkább a Fio ellen szól, az néhány kulcsjátékos kora, gondoljunk csak Ribéryre, Badeljre vagy Cáceresre, akik azért már mind túl vannak a 30-on, ám idén még szerves részét képezhetik a Violáknak.

Természetesen kár lenne kiindulni a felkészülési meccsek eredményeiből, de tény, hogy alacsonyabb ligás csapatok ellen is szenvedett a Torino. A tavaly bekapott 68 gól nagyon csúnyán fest, jelenleg egyszerűen nem vehetik fel a versenyt még egy középcsapatként aposztrofálható Fiorentinával sem.

A két csapat utolsó tíz randevúján a firenzei csapat 17 gólt szerzett és érzésem szerint a két gól ezúttal is összejön a Violáknak.

{"headTitle":"Fiorentina-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-19 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fiorentina 1.5 gól felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3428767] 2020-09-19 18:00:00 Fiorentina - Torinox;