Tenisz

Ez a tipp 5.90-ért kihagyhatatlan Nadal meccsén?!

  • Cesc18
megosztom

A mallorcai salakkirály a szerb Dusan Lajovicnak is befűzheti az oktatófilmet a római nyolcaddöntőben.

Pénteken a nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Rómában, a kiszemelt mérkőzésünkön pedig Dusan Lajovic néz majd farkasszemet a kilencszeres bajnok Rafa Nadallal. A szerb 17-szeres szorzója jól mutatja, hogy sok esélye nincs a továbbjutásra, ám fogadás szempontjából mégis találhatunk ezen a meccsen értékkel kecsegtető tippet. 
 

Embed from Getty Images


A mallorcai a salakkirály becenévhez méltóan kezdte a tornát, hiszen bő 1 óra alatt 6-1, 6-1 arányban végezte ki honfitársát, a US Openen elődöntőt játszó Pablo Carreno-Bustát. A mérkőzés előtt még ment a találgatás, hogy vajon milyen formában tér vissza Nadal. Megkaptuk a választ, bombaformában. 

Ez nem túl jó ómen Lajovic számára, aki egyszer már megízlelhette milyen Rafa ellen salakon játszani és túl sok köszönet abban a meccsükben sem volt.

A 2014-es Roland Garros egyik nyolcaddöntőjében csaptak össze és a spanyolnak mindössze 1 óra 35 perc elegendő volt, hogy 6-1, 6-2, 6-1-re legyőzze a déli szomszédunkat.

Noha azóta hat esztendő eltelt, de ne felejtsük el, hogy Lajovic-nak a mai napig az volt a legsikeresebb Grand Slam-szereplése. 

Akadt még egy kemény pályás meccsük is 2017-ből a US Openen. Akkor egy korai bréknek köszönhetően egy szett erejéig meccsben tudott lenni Lajovic, de összességében azt is elég simán húzta be Nadal. 

 

Mire fogadunk?

A szerb legnagyobb problémája, hogy nincs igazán olyan fegyvere, amivel felvehetné a harcot Nadallal. Egykezes fonákot üt Lajovic, ami nem tartozik a világ legjobbjai közé, a spanyol pedig ezt kőkeményen ki is használhatja, tudjuk jól, hogy ilyenkor temérdek mennyiségű tenyerest szór arra az oldalra. Rafa adogatása is fantasztikusan működött PCB ellen, tehát nem nagyon van gyenge pontja a játékának. 

Újabb simázást várunk a mallorcaitól és megrizikózzuk a -7-es hendikepet, illetve ezen a meccsen kihagyhatatlannak tűnik 5.90-ért, hogy lesz 6-0-s szett. PCB megúszta, 1-1 játékot össze tudott kaparni, Lajovicnak ez már nem biztos, hogy mindkét szettben sikerülni fog.

{"headTitle":"Dusan Lajovic - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-18 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nadal -7 game hc.","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lesz 6-0 vagy 0-6-os szett","odds":"5.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

 

megosztom