Férfi kézi BL

Nehéz meccs, jó előjelekkel - megkezdi BL-szereplését a Veszprém

  • mr.blonde
megosztom

A férfi kéziseknél is elindul a Bajnokok Ligája új szezonja. A magyar bajnok Veszprém a Nantes otthonába látogat.

Az első forduló egyik legizgalmasabb meccsének ígérkezik a Nantes - Veszprém rangadó - a Szeged - PSG találkozó elmarad -, ahol a fogadóirodák a magyar bajnokot favorizálják.

Abban az értelemben ez jogosnak mondható, hogy a Veszprém kerete a mezőny egyik legerősebbje és nyilván az sem hátrány a bakonyiak számára, hogy nézők ezúttal csak korlátozott számban lesznek.

{"headTitle":"Nantes - Veszprém ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-16 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"HBC Nantes ","odds":"3.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Telekom Veszprém ","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Márpedig a Nantes egyik legnagyobb ereje a hazai pályája, ami most egy picit karcsúbb lesz, mint szokott. Ennek ellenére nehéz mérkőzésre számíthat a magyar bajnok, erről beszélt a klub honlapjának David Davis vezetőedző is.  "Abban 100%-ig biztos vagyok, hogy nagyon kemény mérkőzés vár ránk. A Nantes-nak nagyon jó a védelme, kiváló a vezetőedzője, és egyénileg nagyon jól képzettek a játékosaik. Nehéz első meccsel kezdjük a BL-t. Erre vártunk már régóta, hogy elkezdődjön a Bajnokok Ligája, és a játékosok tele vannak pozitív energiával, és erővel. Jó mérkőzést várok" - fogalmazott a spanyol tréner.

Reális a Veszprém szorzója?

Döntő faktor lehet az a tény, hogy a Veszprém már hetek óta tétmeccseket játszik. A Telekom hat tétmeccsen van már túl, köztük a SEHA Liga négyes döntőjén, amit meg is tudott nyerni. Ott azért már BL-szintű ellenfelekkel találkoztak Lékai Mátéék, szóval ez komoly versenyfór lehet a számukra. A Nantes ugyanis még nincs túl egyetlen tétmeccsen sem az új idényben, utoljára márciusban a Francia Kupában vívott éles találkozót.

Ha ezt vesszük alapul, akkor a Veszprém valóban nagy esélyese a mérkőzésnek és annak ellenére, hogy még a szezon eleji forma a magyar csapatnál is jelen van, az előzmények alapján győzelemmel rajtolhat az új idényben.

 

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

 

 

 

 

Szerezz 3500 HUF ingyenes fogadást!

Az Unibet ezen a héten kézis akciót hirdetett, amelynek értelmében a náluk fogadó játékosok 3500 HUF értékű ingyenes fogadásra lehetnek jogosultak.

 

Így működik:

  • A részvételhez nem szükséges feliratkozni.
  • A promóció 2020. szeptember 15. és szeptember 20. között tart.
  • Fogadj legalább 3x 3500 Ft értékben férfi és női kézi BL-meccsekre a héten. (Csak egyszeri fogadás, viszont élő és előzetes fogadással egyaránt részt vehetsz a promócióban.)
  • Jóváírnak neked egy 3500 Ft értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz bármilyen kézilabda mérkőzésre.

 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

 

megosztom