Kézilabda

Nem is kérdés, hogy a Fradira fogadunk

megosztom

Ezen a meccsen tényleg csak az a kérdés, hogy hány góllal tud nyerni a Ferencváros.

Könnyed siker előtt a Ferencváros. - Fotó: fradi.hu

Folytatódik az erőltetett menet a női kézilabda NB I-ben, hiszen ismét hétközi forduló kerül megrendezésre. A szerdai hat mérkőzés közül a Ferencváros-Békéscsaba ütközetre fogadunk.

A nyáron megerősödő hazaiak a bajnokságot két könnyed sikerrel indították, hiszen előbb a Vácot 13 góllal győzték le, majd Mosonmagyaróváron arattak 10 gólos sikert. Ezt követően már a Bajnokok Ligájában volt jelenése Elek Gáboréknak, ahol a Rosztov csapatával néztek farkasszemet, de hiába játszottak jól, végül egy góllal alulmaradtak hazai pályán.

Ami a vendégeket illeti, a Békéscsaba egyértelműen gyengült a nyáron, hiszen több meghatározó játékos távozott, helyükre pedig rutintalan, ugyanakkor fiatal és tehetséges játékosok érkeztek. 


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Azonban mindez eddig kevésnek bizonyult, hiszen a Boglári Akadémia otthonában 11 gólos vereséget szenvedtek, míg Debrecenben nyolc találattal kaptak ki. A két meccs között az Előre Győrben lépett volna pályára, azonban biztonsági okokból nem állt ki a csapat a meccsre, így azt a találkozót a zöld asztalnál bukták el.

Hétvégén ugyan ismét a BL-ben van jelenése a fővárosiaknak, akik Norvégiába, a Kristiansand otthonába látogatnak, de előtte még vár rájuk egy kötelező feladat. Ez a meccs jó lehet arra, hogy ismét önbizalmat szerezzenek a ferencvárosi lányok, hiszen tényleg csak az a kérdés, hogy mennyivel nyernek. Tavaly 15-tel, előtte 20 és szintén 15 találattal tudtak nyerni a lila-fehérek ellen, és ugye idén még nagyobb a differencia a felek között.

Mindezek tükrében mi arra fogadunk, hogy a Ferencváros megcsinálja a bukmékerek által felállított hendikephatárt. 

{"headTitle":"Ferencváros - Békéscsaba","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-16 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros -14,5","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom