Darts

Egy 67-es és egy 151-es odds van a tarsolyunkban szerdán

  • Cesc18
megosztom

Jön az Autumn Series utolsó felvonása, mi pedig ismét gigaszorzókra vadászunk.

Peter Wright, Damon Heta, Michael van Gerwen és Gerwyn Price. Vajon ki csatlakozik utolsóként ehhez a kvartetthez? Ők nyerték az Autumn Series eddigi versenyeit, szerdán pedig jön a sorozat utolsó felvonása. 

Két napja úgy fogalmaztunk, hogy szinte lehetetlen küldetés eltalálni az adott játéknap végső győztesét, ehhez képest milliméterekre voltunk attól, hogy horogra akadjon egy 76-os odds. Hétfőn hívtuk fel a figyelmet Devon Petersenre, aki ugyan azon a napon hamar elvérzett, másnap viszont a döntőig menetelt, ahol meccsnyilakról bukott csak el Price ellen. A szimat tehát jó volt, a szemfüles olvasók pedig kiszúrhatták a Hathárom-Logibet közös Discord-szerverének dartsos csatornáján, hogy a hétfői 111-es odds után kedden 76-os oddson is bizalmat szavaztunk Petersennek. 

A tegnapi parádés teljesítménye után a dél-afrikai szorzója lecsökkent 34-re, ami már kevésbé tetszetős, ráadásul nem vagyunk biztosak benne, hogy az elszalasztott lehetőség nem nyomja rá bélyegét a mai játékára. 
 

Embed from Getty Images


Petersen helyett inkább Joe Cullen felé kacsingatunk, aki zseniális formának örvend és csak azok kerestek nála több pénzt az elmúlt négy napban, akik valamelyik napot megnyerték. Az angol dartsos vasárnap járt a legközelebb a győzelemhez, amikor is a döntőig menetelt. De tegnap is rettentően erős játékot mutatott, hiszen például Peter Wrightot 112-es átlaggal ütötte ki - végül éppen Petersen jelentette a végállomást számára az elődöntőben. 

Látva Cullen formáját, véleményünk szerint a     részéről túlzó az a 67-es odds, amit kínálnak rá.

Más irodákban "csak" 40-szeres pénz körül fizet a szerdai befutója, tehát erre a 67-re mindenféleképpen érdemes dobni egy kis pénzmagot. 

A Rockstar mellett Ross Smith-nek is bizalmat szavazunk, aki ugyan egy top 40-en kívüli játékos, viszont elég forró formában dob Németországban. Az Autumn Series kereseti listáján a 10. helyen áll, olyan játékosokat utasít maga mögé, mint Michael Smith, Glen Durrant vagy éppen Rob Cross. De a floor versenyek specialistái is mind kevesebbet vághattak eddig zsebre, mint Smith. Van potenciál az angol dartsosban és a 151-es oddsot nem is hagyjuk parlagon heverni. 

Ha egyébként a sztárok közül kellene választanunk, akkor Nathan Aspinallt mondanánk, akire 15-os oddsot ad az Unibet. Jó formában van, játszott már elődöntőt és negyeddöntőt is, egy kicsi hiányzott eddig, hogy révbe érjen. 

{"headTitle":"Autumn Series, 5. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-16 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Joe Cullen","odds":"67.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ross Smith","odds":"151.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

megosztom