Tenisz

Duplázó tippötletünk van Nadal meccsére

  • Cesc18
megosztom

Szerdán este a spanyol salakkirály is bemutatkozik a római Masters viadalon.

Szerdán már a második körös küzdelmekre kerül sor az olasz fővárosban, ami azt jelenti, hogy a topkiemeltek közül is bemutatkoznak néhányan. A kilencszeres római bajnok Rafa Nadal az esti programban kapott helyet, tehát nagyjából 19 óra magasságában lép majd pályára a centeren és méri össze tudását honfitársával, Pablo Carreno-Bustával. 

{"headTitle":"Pablo Carreno-Busta - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-16 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Carreno-Busta","odds":"10.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Nadal","odds":"1.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A kétesélyes szorzókban nagy meglepetést nem találunk, természetesen Nadal a toronymagas favorit a fogadóirodáknál. Mégsem lehet ezt a meccset egy kézlegyintéssel elintézni, hiszen a mallorcai salakkirálynak bő hét hónap után ez lesz az első éles fellépése, az ellenfele pedig önbizalomtól duzzadva utazott vissza az öreg kontinensre, miután a US Openen elődöntőt játszott. 

Kíváncsian várjuk, hogy Nadal milyen formában tér vissza. Folyamatosan edzett salakon, de az éles meccs mindig más kávéház. Persze a kedvenc borításáról beszélünk, így ha rozsdásabb is lesz, vélhetően túl sok játék nem kell majd, hogy belerázódjon. 

PCB-nek eddig nem sok sikerélménye volt Nadal ellen, hiszen ötször meccseltek és mindegyiket elveszítette honfitársa ellen.

Legutóbb év elején az Australian Open harmadik körében csaptak össze és a fiatalabb spanyolnak mindössze hét játék jutott a három szett alatt. Sokkal szorosabb meccseket előtte sem nagyon vívtak, szóval a múltjuk egyértelműen Rafának kedvez.

Ami biztos, hogy Carreno-Busta önbizalma rendben van, ugyanakkor fizikálisan lehetnek gondjai. Egy nagyon kemény US Openen van túl és az elődöntőt éppen amiatt veszítette el Alexander Zverev ellen, mert már erővel nem bírta. Sok ideje nem volt azóta pihenni, a jetlaggel is meg kellett küzdenie az elmúlt napokban és természetesen a gyors kemény pályáról salakra váltás is okozhat problémákat. 

 

Embed from Getty Images

 

Mire lehet érdemes fogadni?

Nem szívesen nyúlunk bele ebbe a meccsbe, mert Nadalt tényleg hét hónapja nem láthattuk játszani. Simán lehet, hogy rögtön a legjobb teniszét teszi a pályára, de az is lehet, hogy döcögősebben kezdi majd el a tornát. Erre tényleg csak este kapunk választ. 

Amiben látunk fantáziát, hogy a 2. szett magabiztosan Nadalé lesz és 8.5 alatt marad a játékok száma. Ha rozsdásan is kezd, a 2. szettben már jó eséllyel üzemi hőfokon pörög majd, ami PCB-nek egyértelműen sok lehet. 

{"headTitle":"Pablo Carreno-Busta - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-16 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2. szett 8.5 játék alatt","odds":"2.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

 

megosztom