Bajnokok Ligája

Ezzel a tippel dupláznánk a PAOK - Benfica mérkőzésen

megosztom

Két évvel ezelőtt a BL-playoffban találkozott már egymással a két csapat, akkor a portugálok 5-2-es összesítéssel léptek tovább.

Kifejezetten izgalmasnak ígérkezik a PAOK - Benfica Bajnokok Ligája selejtezős mérkőzés, hiszen két rutinos európai kupaszereplő 90 percéről beszélünk. A fogadóirodák számai alapján a portugál együttes a favorit, de a közel kettes szorzó azért jelzi, hogy egyáltalán nem várnak könnyű és sima mérkőzést a bukmékerek.

A görög és a portugál csapat is szezon eleji formában lehet, hiszen a PAOK egy, a Benfica pedig 0 tétmeccsel a lábakban várja ezt az összecsapást.

[3423635] 2020-09-15 20:00:00 PAOK Thessaloniki FC - Benficax;5

Az nem kérdés, hogy a Benfica jobb és erősebb kerettel rendelkezik. Az sem vitás, hogy a zártkapus mérkőzés nagyon komoly érvágást jelent a görögöknek, hiszen a PAOK szurkolótábora a kontinens egyik legjobbja. A félelmetes hangulat tehát biztosan elmarad, a "tiszta játékban" pedig a jobb csapat akarata könnyebben érvényesülhet.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni?

A felvezetőben azt írtuk, hogy két rutinos nemzetközi kupacsapat feszül egymásnak, ugyanakkor komoly különbség, hogy amíg a Benfica sztenderd BL-szereplőnek számít, addig a PAOK még soha nem tudott a BL csoportkörébe bejutni. Ez is jelzi a két klub közötti minőségbeli különbséget, amelyet ezúttal nem igazán tudunk semmilyen indokkal redukálni.

A zárt kaput komoly tényezőnek véljük, a Benfica így érvényesítheti az akaratát Szalonikiben. Két éve közel 30 ezer fanatikus előtt 4-1-es győzelmet arattak a portugálok.

Ha most ilyen nagy különbségre nem is számítunk, azért a papírforma érvényesülhet és a jobb erőkből álló lisszaboni sasok behúzhatják a PAOK elleni mérkőzésüket, ezért egy -0,75-ös ázsiai hendikeppel szállunk csatába.

{"headTitle":"PAOK - Benfica ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-15 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Benfica -0.75","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3423635] 2020-09-15 20:00:00 PAOK Thessaloniki FC - Benficax;
megosztom