Tenisz

Fogadótársainkkal tartunk, dupla pénzért veretjük az olaszt

  • Cesc18
megosztom

Kedden Marco Cecchinato és Kyle Edmund összecsapásából húznánk hasznot a római Mastersen.

Kedden mindkét nemnél kialakul a legjobb 32 mezőnye Rómában, ami azt jelenti, hogy 23 első körös mérkőzést találunk a mai menüben. A kipécézett meccsünkön Marco Cecchinato és Kyle Edmund néz farkasszemet egymással. 

{"headTitle":"Marco Cecchinato - Kyle Edmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-15 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cecchinato","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Edmund","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
A fogadóirodáknál még az olasz a favorit, de folyamatosan közelítenek az oddsok egymáshoz, tehát a fogadók inkább a brit nyeretésében gondolkoznak. 

Cecchinato mellett több dolog is szól, egyrészről Edmunddal ellentétben, neki a salak a kedvenc borítása, másrészről a hazai pálya extra motivációval látja el. Illetve fontos megemlíteni, hogy amíg az olasz a US Open előtt és után is játszott salakon, addig a britnek a tavalyi Roland Garros óta ez lesz az első éles meccse a vörös poron. 

Egy valami azonban erősen rontja Cecchinato esélyeit, ez pedig a formája. A tavalyi salakos idényben kezdődött a mélyrepülése és azóta sem talált vissza a nyerő ösvényre. A világranglistán is folyamatosan esik hátra, amíg 2019 márciusában a top 15 kapuján kopogtatott, addig most mindössze a 113. helyet birtokolja. 

 

Embed from Getty Images

 

Mire fogadjunk?

Nagyon kellene néhány önbizalomnövelő győzelem az olasznak, de nem vagyunk biztosak benne, hogy Edmundba nem törik bele a bicskája. Ugyan a brit nem salakspecialista, de nem is elveszett ezen a borításon, amit jól mutat, hogy van salakos ATP tornadöntője és egyetlen Djokovics elleni győzelmét salakon jegyezte. 

Korábban egyébként egyszer meccseltek, éppen salakon, amit Edmund 6-3, 6-4-re húzott be. Tény, hogy ennek már négy éve, de ez is jól jelzi, hogy a borítás nem feltétlenül jelent majd előnyt Cecchinatónak. 

Fogadás szempontjából egyet kell, hogy értsünk fogadótársainkkal, szerintünk is Edmund megy tovább a 32 közé.

{"headTitle":"Marco Cecchinato - Kyle Edmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-15 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Edmund jut tovább","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

 

megosztom