Bajnokok Ligája

Ez a Tokmac-szorzó nem stimmel? - spéci fogadások a Fradi-Dinamóra

megosztom

Mutatunk néhány speciális fogadási lehetőséget a Ferencváros - Dinamo Zagreb Bajnokok Ligája selejtezőre.

Gólszerzők

Némileg meglepetés, hogy a fogadóirodák a lehetséges ferencvárosi gólszerzők kapcsán a csapat házi gólkirályát, Tokmac Nguen-t csak az 5-6. helyre sorolják. A norvég támadó ugyanakkor már a tavalyi nemzetközi kupaszereplés kapcsán is bizonyította, hogy nemzetközi színtéren is képes kiemelkedő teljesítményt nyújtani, szóval ez a magas szorzó mindenképpen meglepetés.

Tokmac a Fradi BL-selejtezőin
- 8 meccs
- 6 gól
- 2 gólpassz

Főleg úgy, hogy olyan 'butaságokat' fedezhetünk fel a gólszerzős piacokon, mint például a 0 perces horvát Roko Baturina 2.95-ös szorzója, vagy a szintén erősen kiegészítő embernek számító Ammar Ramadan 4.30-as oddsa.

Tokmac szorzója megegyezik Bőle Lukácséval (!), Michal Skvarkáéval -aki egyébként nincs is ott a keretben -  és nem sokkal alacsonyabb az oddsa, mint Varga Rolandnak vagy Lovrencsics Gergőnek.

Ha a Ferencváros képes lesz bevenni a Dinamo Zagreb kapuját, akkor Tokmac potenciális gólszerző lehet, szóval a hétvégén a Paksnak triplázó játékosra fogadni ilyen szorzón mindenképpen értékes fogadásnak minősül.

{"headTitle":"Góllövő ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-16 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roko Baturina ","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Myrto Uzuni","odds":"3.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Franck Boli ","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ammar Ramadan ","odds":"4.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Isael","odds":"5.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Tokmac Nguen","odds":"5.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
{"headTitle":"A 16-oson kívülről szerez gólt ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-16 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Isael","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Tokmac Nguen","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Használd ki ezeket a remek fogadási lehetőségeket az Unibetnél és regisztrálj most az akár 20. 000 HUF értékű üdvözlő bónuszért! A Hathármon keresztül regisztráló játékosok  plusz 3000 HUF értékű ingyenes fogadási lehetőségben is részesülnek!


 

Sárga lapok

A szerdai mérkőzést a német Tobias Stieler vezeti majd. A 39 éves játékvezető 2015 óta vezet rendszeresen nemzetközi kupamérkőzéseket, az pedig a statisztikájából látható, hogy ezeken a találkozókon bátrabban osztogatja a lapokat, mint egy Bundesliga-meccsen. A fogadóirodáknál +/-4,5-ön húzták meg a lapok számára vonatkozó határokat, vagyis komoly csatározásra számolhatunk. A bukik szerint a Fradi szerezhet több kártyát, az Unibeten pedig arra is tudunk fogadásokat kötni, hogy a zöld-fehér játékosok közül ki kap majd legalább egy lapot a sporitól.

A négy lehetséges opció mindegyike jó választás a bukik részéről, hiszen a Fradi védelme vélhetően komoly nyomás alatt futballozik majd. Ha kezdeni fog, akkor Botka Endre komoly favorit nálunk egy lapra, de Igor Kharatin potentát, hiszen védekező középpályásként nem sok üresjáratra számíthat ezen a mérkőzésen.

{"headTitle":"Lapot kap ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-16 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Miha Blazic ","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Botka Endre ","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Igor Kharatin","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Eldar Civic ","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

Meddig juthat idén a Fradi?

Egy korábbi cikkünkben már felhívtuk a figyelmet az Unibet speciális ajánlatára, amely a Ferencváros idei kupaszereplésére vonatkozik. A kérdés rendkívül egyszerű, hiszen arra keresi a választ, hogy a Fradi bejut-e a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A kereken ötszörös nyitóoddshoz képest valamelyest csökkent az 'Igen' szorzója, jelenleg 4.50-es szorzón fogadható, hogy 1995 után ismét főtáblára kerülnek a zöldek a Bajnokok Ligájában.

{"headTitle":"Bejut a BL-csoportkörébe a Ferencváros? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-16 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Nem","odds":"1.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

1. A hatharom.com-on keresztül hozd létre Unibet-regisztrációdat, tedd meg ezt ide kattintva!

2. A számos lehetőség közül válaszd ki a számodra ideális opciót és fizess be a számládra. Ne feledd, hogy az Unibet +20 000 HUF-ig bezárólag üdvözlő bónuszt is ad! Részletek itt!

3. Az ingyenes fogadások a regisztráció és befizetést követő héten keddig kerülnek jóváírásra az Unibet-számládon

Amennyiben a fenti lépéseken túl vagy és az Unibet jóváírta az összeget a számládon, úgy onnantól kezdve Te szabadon rendelkezhetsz vele.

A bónuszod csak az Unibet jóváírása után fog megjelenni a "Bónuszaim" menüpont alatt, az aktiválást pedig az oldal bal felső sarkában található nyilat legörgetve tudott igényelni. A bónusz feltételekről részletes leírást ITT találsz!

   Unibet regisztráció ITT    

 

megosztom