Bajnokok Ligája

Ezek a legvalószínűbb eredmények a Fradi-Dinamóra

megosztom

Kevés gólos mérkőzésre számíthatunk a Fradi és a Dinamo Zagreb BL-selejtezőjén. Legalábbis ez olvasható ki a végeredményre vonatkozó szorzókból.

Szerdán este 19 órától a Ferencváros megpróbál visszavágni a Dinamo Zagreb csapatának a tavalyi BL-fiaskóért. A magyar és a horvát bajnok ezúttal egy mérkőzésen dönti el a továbbjutás kérdését, és az UEFA szabályzatának értelmében mindezt üres lelátók előtt teszik.

Az esélyek természetesen nem a Fradi mellett szólnak, hiszen a Dinamo jóval rutinosabb és minőségét tekintve jobb csapatnak számít. Ezzel együtt nincs mitől tartania a zöld-fehéreknek, hiszen a svéd Djurgarden és a skót Celtic ellen is remek teljesítményt nyújtott, azokból a párharcokból pedig lehet önbizalmat meríteni.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Korábban már kiveséztük a mérkőzés 1X2-es kimenetelére vonatkozó szorzókat és azt is megnéztük, hogy milyen játékos-speciális opciókra van lehetőségünk fogadásokat kötni.

Most az gyűjtöttünk össze, hogy a fogadóirodák bukmékerei szerint melyek a legvalószínűbb végeredmények a találkozón.

Az öt legkisebb szorzóval rendelkező pontos eredmény alapján elmondhatjuk, hogy az esélyek alapján egy kevés gólt hozó, döntetlen közeli végeredményt vizionálnak az oddsmesterek.

Az biztos, hogy mivel egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, a csapatok óvatosabb taktikát választhatnak, nincs értelme rohanni, hiszen egy-egy hiba akár a kiesést is jelentheti. Az is fontos lehet, hogy a két csapat már ismeri egymást, hiszen tavaly is összefutottak a BL selejtezőjében, vagyis ismerik egymás erősségeit és tudják mire számíthatnak.

 

Szerinted milyen eredmény születik a mérkőzésen?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Ferencváros - Dinamo Zagreb ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-16 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pontos eredmény 1-1 ","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 0-1 ","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 0-0 ","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 1-0","odds":"8.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 1-2","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom