Európa Liga

Elrontották az egyik magyar kupacsapat szorzóját?

megosztom

Nagy érték lehet a Honvéd kupameccsében a discordos felhasználók szerint.

Csütörtökön pályára lép a MOL Fehérvár és a Budapest Honvéd együttese is az Európa Ligában, mi pedig már fogadhatunk is a két találkozóra a 22bet jóvoltából. Íme az oddsok.

Oddsoka magyar EL-csapatok meccseire
   
  1 x 2
Hibernians-MOL Fehérvár 4.86 4.00 1.59
Honvéd-Malmö 2.68 3.40 2.59

Ami a székesfehérvári csapatot illeti, meglepően magas szorzóval rakhatunk pénzt a piros-kékek máltai sikerére, noha való igaz, hogy nincs éppen kirobbanó formában a magyar ezüstérmes. A Hibernians viszont óriási meglepetésre a svájci Vaduzt múlta felül idegenben, ám az 1.60 körüli odds még így is érdekes lehet a mieink győzelmére.

Ami viszont a discordos közösségünk figyelmét jobban felkeltette, az a Honvéd és a svéd Malmö összecsapása, amelyre gyakorlatilag egál oddsokat hoztak ki a bukik. Bódog Tamás csapata első pontjait szerezte - vitatható körülmények között - a Diósgyőr vendégeként, míg a Malmö három nyeretlen meccsből érkezik. Mint arra emlékezhetünk, a Honvéd az előző fordulóban a lényegesen szerényebb képességű Inter Turku ellen szenvedett meg, míg a Malmö a lengyel Cracoviát ütötte ki a sorozatból hazai pályán.

A Honvéd csapatértéke nagyjából fele a Malmöének, amely jelenleg vezeti a svéd bajnokságot.

Ha igaza lesz a discordosoknak, ez az odds nem tart majd sokáig, a Malmö +0-t most még 1.88-ért lehet megfogadni a 22bet-en, ami igencsak value fogadás lehet...

megosztom