Tenisz

Veretjük a COVID-ból felépülő játékost

  • Cesc18
megosztom

A római Masters első játéknapján Benoit Paire és Jannik Sinner összecsapásából húznánk hasznot.

Ideje felocsúdni a US Open-döntő általi csodából, ugyanis hétfőn délelőtt megkezdődnek a küzdelmek Rómában, a 2020-as szezon első salakpályás Masters teniszversenyén. A selejtezős ütközetekkel együtt 19 férfi mérkőzésre kerül sor a mai játéknapon, az általunk kiszemelt összecsapáson pedig a francia Benoit Paire és a szabadkártyás Jannik Sinner méri össze a tudását. 

{"headTitle":"Benoit Paire - Jannik Sinner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-14 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paire","odds":"4.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Sinner","odds":"1.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Paire főszereplője volt az elmúlt heteknek, hiszen pozitív vírustesztet produkált New Yorkban, ami miatt nem tudott részt venni a US Openen, pedig 17. kiemeltként várta a tornát. A franciával több honfitársa is kontaktba került, a legjobban pedig Babos Timi párospartnere, Kiki Mladenovic szívta meg, aki ugyan negatív volt, de a szabályok be nem tartása miatt kizárásra került. 

Ezek után érdekes lesz Paire visszatérése, aki már a COVID-fertőzés előtt sem játszott valami acélosan, ez a New York-i kiruccanás pedig aligha segített a formajavulásán. Fejben nagyon komoly gondok van nála és már Rómában is problémázott, ugyanis szerette volna kedden játszani az első meccsét, de a szervezőket ez nem igazán érdekelte és berakták a hétfő esti programba. 

Embed from Getty Images

Sinner személyében egy nagyon kemény első körös ellenfelet kapott. A tehetséges olasz srác remek formát mutatott a US Openen, de pechére megsérült, így már az első körben véget ért számára a torna. De nem kellett sokat kihagynia, múlt héten már játszott Kitzbühelben, tehát két salakos éles meccs is van a lábában. 

Mire fogadjunk?

Paire mentálisan hihetetlenül labilis, pillanatok alatt képes elengedni egy meccset vagy már alapból úgy megy fel a pályára, hogy nem akar nyerni. Könnyen lehet, hogy most is ez lesz a helyzet. Erre persze nem lehet alapozni, de a formája aligha erős, ráadásul salakon tavaly júliusban játszott legutóbb. 

Sinner hazai pályán extra motiváltan áll majd oda és olyan teniszt tud a pályára tenni, amivel hamar elveszi az ellenfele kedvét a játéktól. Nem várunk különösebben szoros meccset, így az olasz esetében behúzzuk a -4.5-ös hendikepet. 

Mivel Paire tényleg hajlamos a totális szétesésre, így látunk fantáziát abban is, hogy lesz 6-0-s szett. Erre a 22bet-nél 11.5-ös oddsot kapunk, ami megérhet egy kis pénzmagot. 

{"headTitle":"Benoit Paire - Jannik Sinner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-14 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sinner -4.5 Game Hendikep","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lesz 6-0 vagy 0-6-os szett","odds":"11.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

 

megosztom