NB II

Durván nagy érték lehet ebben az NB II-es tippben

  • varin
Címkék:
megosztom

A Vasas a Balaton partjára látogat, ahol nem mondanánk egyértelmű favoritnak.

Három nyeretlenül megvívott találkozó és egy csúfosnak tűnő 11. hely után elfogyott a bizalom Bene Ferenccel szemben, a Vasas kispadjára a Békéscsaba korábbi szakvezetője, Schindler Szabolcs ült le. Ugyan pánikra még nem volt különösebb ok a XIII. kerületben, ám az tény, hogy mindenki többet várt a brutálisan megerősített piros-kék gárdától, így váltani kellett. A korábbi kőkemény hátvéd először Siófokon dirigálhatja fiait, amely nem ígérkezik könnyű 90 percnek.

{"headTitle":"Siófok-Vasas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-13 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Siófok","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Vasas","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Siófok ugyanis két vereség után egészen összekapta magát, és példának okáért sikerült pontot szereznie a listavezető Debrecen ellen is. Hazai pályán az első fordulóban elszenvedett ötöst követően veretlenek a sárga-kékek, jóllehet, idegenben eddig pont nélkül állnak. Különösen a védelemben akadnak problémák a hazai gárdánál, a több érkező és távozó után új hátsó sor építésére vannak rászorulva Gál Istvánék, amely az eredménysorukon is látszódik.

A Siófok idei hét bajnoki mérkőzése 28, a Vasasé pedig 20 gólt hozott, minden alkalommal betalált mindegyik résztvevő csapat.

A Vasas gárdájánál természetesen csak a győzelem elfogadható cél, ezt Schindler Szabolcs is rögtön leszögezte az első nyilatkozatában. Ugyan néhány nap alatt csodát tenni nem lehet - fogalmazott a 45 éves szakvezető -, ám ha nem akarnak még jobban leszakadni az élmezőnytől, akkor nincs helye taktikázásnak, győzni kell.

A két csapat eredménysorát látva kicsit meglepőnek tűnhet, hogy pénzünk közel kétszeresét kapjuk vissza a minimum három gól esetén. A fogadóirodák többségénél 1.87-1.89 a szorzó az overre, így a bet365 1.95-je különösen nagy értéket képvisel.

{"headTitle":"Siófok-Vasas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-13 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3374706] 2020-09-13 20:00:00 Siófok - Vasas Budapestx;
megosztom