NB I

1.76-szoros tippünk van a Vidi-Puskásra

  • Tomihmv
megosztom

Fejér megyei rangadót rendeznek az NB I-ben, avagy a nagytestvér a kistesót fogadja.

A bukiknál Nikolicsék az esélyesebbek. - Fotó: molvidi.hu

Kéthetes pauza után folytatódik az NB I. A negyedik forduló szombati mérkőzései közül pedig a két testvércsapat, vagyis a Fehérvár és a Puskás Akadémia ütközete emelkedik ki.

A hazaiak ugyan még nem kaptak ki az idei szezonban, de eddig kritikán alul teljesítenek. A bajnokságban a Zalaegerszeg és a Paks elleni döntetlenekkel kezdtek, majd óriási meglepetésre csak büntetőkkel jutottak túl a félamatőr Bohemians gárdája ellen az Európa Ligában. Ezt követően megtört a jég, a Budafok otthonában magabiztos, 4-1-es sikert aratott a Vidi, igaz, a 65. percben még döntetlenre állt az újonc otthonában...

Azzal a sikerrel talán átszakadt a gát a csapatnál, ugyanakkor a kéthetes pihenő ki tudja, hogyan hatott a gárdára. Az viszont biztos, hogy a csapat első számú gólfelelőse, Nikolics bombaformában van, ami nem egy rossz ómen, hiszen a bajnokságban három, az EL-ben egy gólnál tart, míg a vasárnapi, magyar-orosz NL-meccsen is betalált.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<


Ami a vendégeket illeti, a Puskás Akadémia szezonja úgy tűnt, hogy tragikusan indul, hiszen a kialakult helyzetnek köszönhetően augusztus közepe óta több kulcsemberére sem számíthat. Így el kellett halasztani a Honvéd és tolni a Kisvárda elleni bajnokit, majd történetének első EL-mérkőzésén tükörsima, 3-0-s vereséget szenvedett a Hammarby otthonában.

Ezt követően viszont jött a pálfordulás, hiszen a kényszerűségből megfiatalított felcsúti csapat előbb az Újpestet győzte le 3-2-re, majd a válogatott mérkőzések között 3-0-ra tudott nyerni Kisvárdán. A sikereknek köszönhetően egyébként hiába játszott csak két meccset a PFLA, mégis vezeti a bajnokságot.

Egyelőre kiszámíthatatlan, hogy mely játékosira számíthat szombat este Hornyák Zsolt mester, de az is nagy kérdés, hogy akar-e egyáltalán változtatni az eddigi sikercsapatán. Így mi a kimenetelre való fogadást elengednénk, szerintünk a gólokban lehet érték.

A vendégek ugyanis továbbra is felszabadultan, teher nélkül futballozhatnak, mindemellett ezt a Vidit meg lehet fogadni, továbbá erősen a hazaiakon lesz a teher. Persze mindezek ellenére kijöhet a felek közti különbség, de ugyanakkor jó esély mutatkozik arra, hogy mindkét csapat betaláljon, főleg úgy, hogy a felek utóbbi két egymás ellenijén rendre zöldült ez a tipp.

{"headTitle":"Fehérvár - Puskás Akadémia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-12 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3370950] 2020-09-12 19:30:00 MOL Vidi FC - Puskás Akadémiax;
megosztom