NB I

Két tippünk is van a Fradi-Paksra! Vajon melyik lesz a nyerő?

  • mr.blonde
megosztom

Ferencváros - Paks mérkőzéssel kezdődik az OTP Bank Liga hétvégi fordulója. Egy biztos: zöld-fehér pontszerzés lesz a meccsen!

A negyedik forduló kerül megrendezésre a hétvégén az OTP Bank Ligában, a pénteki nyitómeccsen pedig a bajnok Ferencváros a tavaly épphogy bent maradó Paksot látja vendégül. A címvédő fővárosiak csak két mérkőzést játszottak eddig, ezeken pedig négy pontot szereztek, de most először játszhatnak majd hazai pályán az új idényben.

A Paks három meccsnél tart, de győzelem még nincs a csapat neve mellett, ez pedig a papírforma alapján még legalább egy hétig így is marad.

{"headTitle":"Ferencváros - Paks ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-11 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros ","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Paks","odds":"10.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Mire érdemes fogadni?

Ahogy a táblázatunkból is látható, alaposan beárazták a mérkőzést a fogadóirodák. A Fradi győzelme országos egyesnek tűnik és nem igazán látni olyan tényezőt, amely ezt bármivel is árnyalná.

Az ugyan igaz, hogy jó pár ferencvárosi játékos szerepelt a válogatott meccseken, de ez a keret annyira bőségesnek tűnik az NB I-re, hogy ha Rebrov fel is forgatja a kezdőjét, akkor is favorit a csapata.

Viszont ne feledjük, hogy jövő héten jön a Dinamo Zagreb elleni BL-csata, vagyis a kulcsembereknek kell a játékperc, szóval mi inkább úgy saccolunk, hogy sztenderd kezdőt küld fel a pályára az ukrán tréner.

A Paks kapcsán a legfontosabb hír, hogy a gárdánál több játékos is pozitív koronavírustesztet produkált szeptember 3-án, az előírásoknak megfelelően ők négy hétig nem is tudnak majd pályára lépni.

Bár konkrétumokat a klub nem árult el, az biztos, hogy többen is érintettek lehetnek, hiszen szerdán az NB III-as bajnokija is elmaradt a második számú csapatnak.

Halasztási kérelmet pedig hiába nyújtottak be a tolnaiak az MLSZ felé, a Ferencvárosnál ehhez nem járultak hozzá.

Ezek a fejlemények aligha növelték meg a Paks pontszerzési esélyeit. Egyébként is, mióta Thomas Doll elhagyta a Fradit, a paksiak nem sok sót esznek meg a Fradival szemben.

Hazai pálya és közönség, erősebb és egészségesebb játékoskeret - nálunk ez a kombináció magabiztos hazai győzelmet ígér.

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"Ferencváros - Paks ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-11 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő - Ferencváros ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Csak a Ferencváros lő gólt ","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

 

Mi az a FREEBET bónusz?
 

  • A FREEBET egy BetClic által kínált fogadási lehetőség, melyet kockázatmentesen használhatsz.
  • Amekkora értékben fogadsz először a regisztrációd után, akkora értékű FREEBET-et, vagyis ajándék fogadást kapsz, de maximum 20 ezer Ft-ot.
  • Ezt az ajándék fogadást bármilyen sporteseményre felteheted.
  • Ha nyer az ajándék fogadásod, a fogadásból származó nyereséget készpénzben hozzáírja az egyenlegedhez az iroda.
  • Ráadásul nincsenek durva megkötések, nincsenek apró betűs teljesíthetetlen követelmények, ez az ajánlat tényleg az, aminek látszik!
     

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

 

A     a piac egyik legerősebb üdvözlő bónuszajánlatával várja az új játékosokat, amelynek értelmében minden új regisztráló 20 000 HUF értékű ingyenes fogadást kap.

 

 

 

 

[3370952] 2020-09-11 20:00:00 Ferencváros - Paksi SEx;
megosztom