Német foci

Szép summát hozhat zsinórban a harmadik Bayern-dupla

  • gb1
megosztom

Idén a triplázás is összejött a németeknek, de ezt 14-szeres oddsért megismételni szinte lehetetlen küldetésnek tűnik. Te bevállalnád?

Pénteken este szurkolók szeme előtt rajtolhattak el a labdarúgó Német Kupa 2020/21-es idényének küzdelmei. A legérdekesebb meccsekkel - ahogyan azt már megszokhattátok - részletes beharangozókban is foglalkozunk a Hathármon, most azonban a végső győztes piacáról ejtenénk pár szót. 

Müllerék a duplázást ünnepli, egyelőre mit sem sejtve - persze remélve -, hogy a tripla is meglesz.

Azzal már ebben az anyagban foglalkoztunk, hogy milyen gigászi favoritja a Bayern a következő Bundesliga-szezonnak, ahogyan már azt is pedzegettük, hogy a Bajnokok Ligájának is egyik legkomolyabb esélyese a Flick-legénység. Ez persze a Német Kupában sincs másképp, de ebben a sorozatban azért jóval játszhatóbb a szorzó (@2.25), mint a bajnokságban. Ez persze nem véletlen, hiszen egy egymeccses lebonyolítású tornáról beszélünk, amelyet az utóbbi öt évből "csak" három alkalommal hódított el a Bayern.

Tudtad? A német szövetség bejelentése szerint a beengedhető szurkolók számát a regionális irányelvek határozzák meg, s a kluboknak minden esetben egyeztetniük kell a helyi hatóságokkal.

Igen ám, de akkora menetben van a csapat, hogy nehéz lenne ellenük fogadni bármilyen viszonylatban... Kis emlékeztető, hogy Lewandowskiék a 2020-ban lejátszott 26 tétmérkőzéséből 25-öt megnyertek és a nagy menetelés közben egyedül a BL-elődöntős, Gulácsival a kapuban felálló Leipzig ellen játszottak döntetlent. Mindenki mást legyőzött a Bajnokok Ligáját 100 százalékos mérleggel záró Flick-brigád, ezzel pedig

a klub történelme során második alkalommal egy idényben sikerült a Bundesligát, a Német Kupát és a Bajnokok Ligája-trófeáját is begyűjteni, azaz triplázni.

Ősszel, amikor még Niko Kovac vezetésével szenvedtek a ligában, aligha gondolta volna ezt bárki, de aztán a másodedzőből bő fél év alatt a világ egyik legjobbjává fejlődő Flickkel az élen megtáltosodott a csapat. Pedig a horvát edzővel is összejött a duplázás, ahogyan az azt megelőző idényben, az Ancelotti helyére visszaugró legendával, Jupp Heynckessel is.

Zsinórban tehát harmadszor jöhet össze legalább a dupla, amely jelen állás szerint közel @2.60-as pénzt fizetne a   -nél. Az @1,14-ért pakolható, zsinórban kilencedik Salátástál mondjuk már nem biztos, hogy value, de tény, hogy szinte elképzelhetetlen, hogy ne a Leroy Sané által tovább erősödött keret ölében landoljanak majd az aranyak...

{"headTitle":"Bayern München 2020/21","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-30 00:00","footerTitle":"Eredő odds: 2,57","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bundesliga végső győztes - Bayern","odds":"1.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Német Kupa végső győztes - Bayern","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

megosztom