Ligue 1

A szertáros vagy a WC-s néni lő gólt a PSG-nél?

  • varin
megosztom

17 éves ifi és támadó középpályások alkothatják a párizsiak csatársorát ma este.

Megkezdi a szereplést a francia bajnokságban a címvédő PSG is, amely az újonc Lens vendége lesz. Elvileg ha a fővárosi kirakatcsapat egy ennyivel gyengébb alakulat ellen találkozik, nagyjából csak az a kérdés, hogy 3 vagy több gólt tesz-e közé Thomas Tuchel legénysége, ám most alapos oka van az 1.70-es szorzónak, amelyet a bukik szabtak a "V"-re.

{"headTitle":"Lens-PSG","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lens","odds":"4.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"PSG","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

A remekül sikerült ibizai parti ugyanis a PSG több kulcsemberét is ledöntötte a lábáról, így

Neymar, Mbappé, Di Maria, Icardi, Keylor Navas, Sergio Rico és Choupo-Moting is kihagyja a mérkőzést.

Igaz, utóbbi két név nem a fertőzés miatt, de ne felejtsük el, hogy a második számú kapusról és gyakorlatilag az egyetlen maradék csatárról van szó esetükben.

Így tehát a kaput a 20 éves Marcin Bulka őrzi majd, akinek az összes eddigi tapasztalata az a Chelsea utánpótlás együtteséből datálódik, illetve az előző szezonban egy bajnokit lehozott kapott gól nélkül a Metz ellen, máskülönben a padon is csak ritkán ült.

Ami a támadósort illeti, itt sokkal kacifántosabb a helyzet, hiszen tényleg minden bevethető csatára kiesett Tuchelnek. Az előzetes kezdők alapján viszont a 4-3-3 ezúttal is biztos formáció, így az első sorban csupa támadó szellemű középpályást találunk.

A sajtó szerint a legvalószínűbb felállás alapján Sarabia, Jesé és Draxler kezdhetnek támadóként, ám a tavaly kölcsönben a Sportingnál futballozó spanyol helyett akár a 17 éves Arnaud Kalimuendo kezdhet, aki az ifi-BL-ben már letette a névjegyét az előző szezonban.

A Lens csapatában egy rutinos gárda tér vissza a Ligue 1-be, ne felejtsük el, hogy az előző évezred végén még bajnok is tudott lenni a sárga-piros együttes. Franck Haise gárdája a félbeszakított Ligue 2 második helyén állt, míg a visszajutást követően a szezont egy nizzai vereséggel indították.

Félelmetesen nehéz kérdés itt, hogy mire is fogadjunk. A PSG 1.70-es szorzója nem véletlen, ugyanakkor csak egy igen szerény képességű ellenféllel találkoznak, és azért olyan nevek, mint Draxler, Sarabia, Verratti, Bernat, Marquinhos vavgy Kimpembe, megoldottak már nehezebb feladatokat is.

Ilyen kezdő esetében - ha bízunk a párizsiakban - érdemes körülnézni a gólszerzős piacokon, hiszen Neymar vagy Mbappé helyett ezúttal a kevésbé reflektorfényben lévő játékosokra kapjuk a legkisebb oddsot. Ráadásul a különböző fogadóirodáknál is nagyon-nagyon eltérő számokon fogadhatunk a játékosokra, így fontosnak tartottuk összeszedni, kire melyik irodánál a legjobb a szorzó.

{"headTitle":"A legjobb gólszerzős oddsok a Lens-PSG-n","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paulo Sarabia","odds":"4.0","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Julian Draxler","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Arnaud Kalimuendo","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Jesé","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Bernat","odds":"9.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A legbölcsebb tanács aligha lep meg bárkit, muszáj figyelni a PSG kezdőjét, hiszen ennek megfelelően remek kis value-kat vadászhatunk le. Jesé kezdésére én nem látok sok esélyt, Sarabia viszont 4-szeres oddson igencsak value fogadásnak tűnik - ne felejtsük el, tavaly 40 találkozón 14 gólt is szerzett, ami nem rossz arány. Ráadásul a Bet365-nél bárki esetében bepipálhatjuk, hogy fogadásunk érvénytelen legyen, ha a játékos mégsem kezd.

Szintén nem ördögtől való gondolat Bernatra fogadni, amennyiben támadóként kezd, a spanyol válogatott bekk. Okosabbak leszünk, ha 8 óra tájékán meglesz a hivatalos kezdő és akkor durranhatnak a tippek.

[3361618] 2020-09-10 21:00:00 Lens - Paris Saint Germainx;
megosztom