TipPics

Bő 200 ezret ért olvasónknak ez a négy tipp - fotó

megosztom

A feltöltött szelóból kiderül, hogy két tenisz és két Nemzetek Ligája-meccs szállította a busás hasznot.

Akadt bőven fogadnivaló az utóbbi napokban és nem is lesz megállás. A topligák és a kupameccsek is beindulnak lassan, na, de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen "Benya" nevű olvasónknak a keddi menüből sikerült egy parádés kombit eszkábálnia. 

A tippsor azért nem volt tükörsima, bár csak egy igazán izzasztó tipp volt a négyből, mégpedig a US Openen. Ahogyan azt szakavatott szerkesztőnk, Cesc18 is megjósolta parádés oddsért, Carreno-Busta underdogként verte Shapovalovot. Olvasónk a 2,50-es oddsot tovább növelte azzal, hogy mindkét játékos nyer szettet és a spanyol végül egy ötszettes, bő négyórás meccsen múlta felül kanadai ellenfelét.

A Belgium-Izland - melyre azt várta, hogy De Bruyne-ék nyerik mindkét félidőt - sem indult valami jól, hiszen a vendégek a 10. percben vezetéshez jutottak, ám ez nem törte meg a Vörös Ördögöket, hiszen a 17. percben már a Martínez-legénységnél volt az előny. A vége laza 5-1-es diadal lett...

Olvasónk a négyes kombit 10 ezer forinttal küldte harcba, amely végül 225.000-es nyereményt hozott számára!

A nyereményhez ezúton is gratulálunk!

Ha Te is szeretnél a Hathárom címlapján szerepelni, akkor ne habozz és küld be a TipPics-be szép fogásodat, vagy bosszúsan elment szelvényedet.

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

megosztom