Magyar foci

Belsős informátor kerestetik - kibeszélő az NB III-as meccsekre

  • mr.blonde
megosztom

A bet365 jóvoltából fogadhatunk a szerdai NB III-as meccsekre. Sokan nem szeretnek ilyen alacsony ligára fogadni, de talán közösen sikerül néhány játszható tippet találnunk!

A Nemzetek Ligája-meccsek kipörgése után a szerdai nap nem túl erős a futballkínálatot tekintve, de a magyar foci iránt érdeklődök számára jó hír, hogy a bet365 tucatnyi meccsre kínál szorzókat az NB III-ból. 

Sok sportfogadó - részben jogosan - ódzkodik attól, hogy kvázi félamatőr vagy amatőr mérkőzéseken kockáztassa a pénzét, pedig ezek olyan mérkőzések, ahol információban és tudásban is verhetőek a bukmékerek. Honnan is tudhatná egy angol oddsmester, hogy éppen milyen állapotban van a Salgótarján kerete? 

Sajnos kívülállóként azért nem minden csapat esetében egyszerű leinformálni a csapatot, mivel a klubhonlapok nem minden egyesületnél kellően informatívak és hasznosak. 

Viszont versenyelőnyt szerezhetünk a fogadóirodákkal szemben, ha saját településünk csapatára is van lehetőség fogadni. 

Éppen ebből kiindulva írtuk most meg ezt a cikket, amelynek az a célja, hogy a hozzászólások szekcióban amolyan "ötletbörzeként" értékes információkat osszunk meg egymással a csapatokról. 

bet365

 

megosztom