NBA

Így nyerhetsz vesztes szelóval - korai kifizetés már az NBA-ben is!

megosztom

A bet365 egyik legnépszerűbb funkciója a korai kifizetés, amellyel bizonyos előnynél idő előtt megkaphatod a jussod.

A világ legjobb fogadóirodái közé sorolt    nem véletlenül tart ott, ahol, sokat is tesznek az ügy érdekében. A "korai kifizetés" funkció egy a sok közül, amelyet a labdarúgás és tenisz meccseket követően immár az NBA-re is alkalmazhatunk. 

A képlet pofon egyszerű, 

egyszeri fogadásodat a buki kifizeti, ha választott csapatod 20 pontos előnyt szerez, míg kombiknál az adott választást nyertesnek jelölik, akkor is ha végül veszít a meccsen!

Így működik
 

  • Tegyél egy mérkőzés előtti fogadást a Győztes (Money Line) piacon bármely NBA mérkőzésre egészen 2020. október 14-én, szerdáig - az ajánlat tehát egészen a 2019/20-as szezon végéig él.
     
  • Egyszeri fogadásoknál, ha a csapatod 20 pontos vezetést szerez bármikor a mérkőzés során, a fogadásodat egészben kifizetik függetlenül attól, hogy a másik csapat megfordítja-e a mérkőzést.
     
  • Többszörös fogadások és Fogadáskészítő fogadások esetén, ha a Győztes piacon megtett csapat 20 pontos előnyt szerez, ezt a választást nyertesnek jelölik a Fogadásaim részen, a fogadás fennmaradó választásai pedig továbbra is érvényben maradnak.
     
  • További részletekért és a felhasználási feltételekért kattints ide és nézd meg az "Ajánlatok" menüpontot

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

megosztom