Nemzetek Ligája

Biztonsági tippel veretjük az északi szomszédokat

Az Izrael-Szlovákia párharcon nem gondolnánk, hogy vendég siker lenne kilátásban.

A szlovákokról aligha vannak jó emlékeink, hiszen majdnem pontosan egy éve, 21700 néző előtt kikaptunk tőlük a Groupamában, bár a közvetlen kijutás aztán Hamsíkéknak sem jött össze. Ezúttal Izraellel találják szemben magukat, amely szintén nem tudott egyenes ágon az Eb-re jutni, de otthon elég nehezen verhető ellenfélről van szó. Az oddsmesterek ennek megfelelően a hazai csapatot hozták ki favoritnak, de nem mondhatjuk, hogy leírták volna északi szomszédunkat sem. 

{"headTitle":"Izrael-Szlovákia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Izrael","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Szlovákia","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A hosszú szünet után meglehetősen csalódást keltő folytatást láthattunk Szlovákiától, amely sima 3-1-es vereséget szenvedett Csehország legjobbjai ellen. A bajt csak tetézte, hogy a herthás Duda és Stetina is megsérült a mérkőzés első félidejében, helyükre pedig Zrelak és a La Ligában légióskodó Valjent léphetnek be. Hapal több helyen is változtathat még, mert a csehek konkrétan lemosták őket hazai pályán. Ruttensteiner mesternek ellenben nem biztos, hogy indokolt lenne belenyúlni a legutóbbi kezdőbe, amely Zahavi góljával 1-1-et ért el Skóciában.

[3287105] 2020-09-07 20:45:00 Israel - Szlovákiax

A szlovákok az utóbbi két évben Magyarországon kívül egyetlen komoly ellenfelet sem bírtak megverni. Északi szomszédaink is október elején játsszák az Eb-Playoffot, melynek keretében Írország nemzeti tizenegyét látják vendégül. A hétfő esti összecsapáson tehát Hapal folytathatja a kísérletezést, mivel vészesen fogy az idő és immár nem csak a kontinenstorna, hanem az állása is a tét. Nehéz helyzetben vannak, hiszen Izrael az utóbbi 7 tétmeccséből csak a lengyelek ellenit veszítette el otthon és az adott szorzók alapján szerintünk nem rossz üzlet újfent behúzni őket, persze szigorúan bebiztosítva.

{"headTitle":"Izrael-Szlovákia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Izrael +0","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3287105] 2020-09-07 20:45:00 Israel - Szlovákiax;