Sportfogadás

Ennél pechesebben nehéz elbukni egy 20 milliós szelót

megosztom

Babos Timi hű társa, azaz Kiki Mladenovic miatt úszott el ez a 16-meccses kombi, hiába vezetett 6-1, 5-1-re a US Openen.

Kevés bosszantóbb dolog létezik annál, mint, hogy egy parádés kombi egyetlen meccsen ússzon el. Egy amerikai fogadó 16-os kötésével pontosan ez történt, de biztosan leesik az állad, ha meglátod, hogyan...

Emberünk a US Open találkozóiból állította össze tippsorát, amely egy ismerős név, Kiki Mladenovic, azaz Babos Timi páros partnere miatt úszott. Mladenovic szerdán az orosz Varvara Gracsevától kapott ki három szettben, pedig a simán megnyert (6:1) első felvonás után a másodikban már 5:1-re is vezetett, majd négy meccslabdája volt. "All.Time.Comeback." - azaz minden idők fordítása, írta lelkesen a torna social mediás munkatársa.

A fogadót mindeközben feltehetően a szívbaj kerülgette, az igazi fájdalom pedig akkor ütött be, amikor a maradék két meccse is kizöldült. 16/15 tökéletes tipp tehát mit sem ért, a szeló pedig mehetett a kukába. Mondjuk azért lett egy elég jó badbeat storyja, amit aligha fog elfelejteni hátralévő életében.

Főleg, hogy a 20 dollárral, azaz 6 ezer forinttal megjátszott szelvény 20 millió forintot hozott volna a konyhára!

Fortuna azonban közbeszólt...

Ha te is szereted az ilyen vad kombikat, akkor a    -öt neked találták ki, hiszen 70 százalékkal több nyereményt könyvelhetsz el, ha legalább 14 eseményt pakolsz tippsorodra.
megosztom