Nemzetek Ligája

Két esélyünk is van, hogy zöldüljön ez a tipp

  • varin

Két masszív védelem találkozik Ukrajnában, ebből pedig nem lesz gólparádé.

Kiváló felkészülésül szolgálhat az Európa-bajnokság előtt a Nemzetek Ligája mind Ukrajna, mind pedig Svájc számára. A két ország válogatottja ugyanis kijutott a kontinensviadalra, ám az NL-en belül olyan nagyágyúk ellen "melegíthetnek", mint a németek vagy a spanyolok. Mivel a két sztárcsapat aligha esik majd ki a B-ligába, tulajdonképpen ez amolyan kiesési rangadóként is aposztrofálható két mérkőzés lesz az ukránok és a svájciak között.

{"headTitle":"Ukrajna-Svájc","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-03 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ukrajna","odds":"2.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Svájc","odds":"3.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Meggyőzőbbnek egyértelműen szomszédaink teljesítményét mondhatjuk, hiszen Sevcsenkóék veretlenül, az NL-címvédő portugálokat megelőzve nyerték a csoportjukat, a négy kapott gól pedig igencsak szépen fest. A svájciaknál volt ok a cidrizésre az utolsó pillanatig, a helvétek megizzadtak a dán-ír kettős ellen, ám a siker végül nem maradt el.

Ami a kereteket illeti, Sevának ismételten igen veretes névsor áll a rendelkezésére, fontosabb hiányzóval nem kell számolnia, habár több Dinamo-játékost is visszahívtak a klubcsapathoz, illetve a Ferencváros középpályása, Zubkov sem bevethető. Vladimir Petkovic mester is erős keretet állított össze, habár Josip Drmic sérülése nem jön jól, az amúgy nem annyira erős svájci támadósorban.

Ahogy a fogadóirodák, úgy mi sem várunk igazi gólgálát. Az ukránok hazai pályán az elmúlt években nem lőttek és nem is kaptak túl sok gólt, és tulajdonképpen ez elmondható a svájciakra is. Kevés gólra számítunk, taktikus futball lesz és legalább az egyik félidőben nem esik majd gól.

{"headTitle":"Ukrajna-Svájc","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-03 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nem lesz gól mindkét félidőben","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3287079] 2020-09-03 20:45:00 Ukrajna - Svájcx;