Sportfogadás

Teniszre fogadsz? Akkor erről a promócióról tudnod kell!

megosztom

A Bet365 újdonsága nagyon fontos lehet, ha a legnépszerűbb egyéni sportágra szoktál pénzt tenni.

Veled is előfordult már, hogy egy teniszmeccsen a játékosod 6-0, 5-0-ra vezetett és a zsebedben érezted a nyereményt, ám az ellenfél váratlanul feladta a meccset, te pedig lemondhattál a nyereményről? Az egyik legbosszantóbb eset ez, amikor szinte már egy nyertes fogadásnál kapod vissza csupán a tétet, ám a     most ezt a fejtörést egy rendkívül okos promócióval oldotta meg. 


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<


Mostantól ugyanis ha az ellenfél feladja a mérkőzést a meccs bármelyik szakaszában, az eredeti feltett tétet visszakapod, a potenciális nyereményt pedig fogadási kreditként jóváírják a számládon!

Hogy működik?

1. Fogadj a Bet365-ön egy bármilyen ATP, WTA vagy Grand Slam-teniszmeccsen a győztesre egyes kötésben.

2. Ha az ellenfél a mérkőzés bármely szakaszában feladja a meccset, a tétet visszakapod, a nyereményt pedig fogadási kreditként írják jóvá a számládra.

Fontos, hogy kizárólag single fogadási eseményeknél jár a promóció, sem bet builder típusú fogadásoknál, sem kombiknál nem lehet igénybe venni a fogadási krediteket feladás esetén, miként a cashoutolt szelvények esetére sem érvényes az ajánlat. 

Mi az a fogadási kredit?

A fogadási kredit egy ingyenesen feltehető összeg, amely nem jelenik meg a számládon, viszont a tipp kiválasztását követően bármilyen eseményre felrakható. Önmagában a fogadási kredit nem visszautalható összeg, viszont az abból nyert tiszta nyeremény már megjelenik az egyenlegen, így azt kikérheted.


A bet365 az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda, amely magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha érdekelnek további részletek, olvasóink véleménye és értékelése, akkor látogass el részletes bet365-terembemutató oldalunkra! 


A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

 

megosztom