Sportfogadás

Parádés hónapot zártunk a Discordon - kövesd itt is a profikat!

  • Logibet

JokerOrigin vitte a prímet profitban, de a többiek is odatették magukat.

Viszonylag ritkán számolunk be a discordos élő tippadó részleg teljesítményéről, pedig fontos részét képezi a Logibet szolgáltatásának ez a szelet is. Ráadásul ki ne tudná, hogy a Discordon immáron elérhetőek egy brit lóversenyes szaki profi tippjei is, így most időszerűnek tartjuk ránézni, mi is várja az előfizetőket a chatprogramon.

Aktivitásban és tippmennyiségben továbbra is a JokerOrigin-varin kettős viszi a prímet, akik rengeteg ötlettel látnak el bennünket minden hónapban. Joker esetében pedig ezúttal a minőség sem hiányzott, hiszen kiemelkedően jó hónapot zárt, ráadásul az all time-statisztikája is bőségesen pluszban van.

JokerOrigin 69 mérkőzésre tippelt a hónapban, amelyekből +165 egység profitot ért el, amely közel 19%-os ROI-nak felel meg.

De a live gurun kívül is akadtak még remek teljesítmények, hiszen a Logibet nagy öregjei, Griezmann és MoneyMaker is szenzációs hónapot zártak a Discordon. A magyar futball beindulásával és a US Open elrajtolásával szinte biztosak lehetünk benne, hogy a két masterre igen termékeny hónap vár.

 

Augusztusi élő tippek eredményei

 

A logibetes tipsterek mellett egy bekezdést megér szentelni a lóversenynek is, hiszen itt is kiugró eredményességről beszélhetünk. Ugyan még csak két hete lehet előfizetni a brit lovis tippekre, de ennyi idő is elég volt, hogy vélhetően az előfizetés árának sokszorosát visszatermeljék a pacik. Augusztusban 66 lóra fogadtunk, az eredmény pedig itt is önmagáért beszél, hiszen 18.53%-os ROI-val hoztuk le ezt a rövid etapot, amely egy igencsak kiváló adat.

 

Miért éri meg követni az élő tippeket?

 

  • Mert a Logibet legnépszerűbb tippmestere, Griezmann ide publikálja tippjei többségét.
     
  • Mert JokerOrigin parádés formában van.
     
  • Mert MoneyMaker kedvenc sportágának egyik legfontosabb tornája éppen most kezdődött.
     
  • Mert a lóversenyes tippek eddig is kimagasló eredményességgel zöldültek, ezeket pedig gyakorlatilag ingyen megkapják az előfizetők.
     
  • Mert a Logibeten továbbra is egyedülállóan olcsón kapod a profi tippmesterek tippjeit.

 

>>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES ÉLŐ TIPPET <<<

 

Előfizettem a Logibetre, most mit kell tennem?

Ha megváltottad az előfizetésedet, az alábbi oldalon található lépések segítségével csatlakozz a Discord-szerverünkhöz és add meg az adataidat. Ezt követően néhány órán belül hozzáférést biztosítunk a zárt szobákhoz, köztük a lóversenyes csatornához is!

 

Van Logibet-előfizetésem! Nekem mi a teendőm?

Ha már rendelkezel bármilyen Logibet-előfizetéssel, akkor nem kell semmit tenned, automatikusan elérhetővé válik számodra minden élő csatorna is, amelyet kizárólag az előfizetők láthatnak.