Tippjáték

Hivatalos az EL/BL Tippbajnokság végeredménye, íme a nyertesek

"Zsuzsaori" 296 játékost maga mögött hagyva húzta be az első helyet. Ebből a cikkből azt is megtudhatod, hogy milyen játékok jönnek ősszel.

A Hathárom augusztus elején elrajtolt BL/EL Tippbajnoksága ismét komoly tömegeket mozgatott meg, hiszen 3 híján 300 olvasónk vett részt a küzdelmekben. Az eredményhirdetés sajnos technikai okok miatt kissé megcsúszott, de a hibát kijavítottuk, így a végeredmény immár hivatalos.

Nem is szaporítjuk tovább a szót: mindössze két játékosnak sikerült átlépni az 1200 pontos határt, az aranyérmes pozícióba pedig "zsuzsaori" futott be. A végső sikert 1253 ponttal érte el, amely 25-tel több, mint amennyit ezüstérmes "jilles1" halmozott fel. Neki is és a harmadik helyre becsusszant "sas zoltan"-nak is szívből gratulálunk, vessünk hát egy pillantást a top 10-re.

"Zsuzsaori"-nak az aranyat a Man United-Köbenhavn EL-meccs hozta meg, amelyre @9.10-szeres szorzóért azt várta, hogy a félidőben és a meccs végén is döntetlen áll majd az eredményjelzőn. Mivel 90 perc után is 0-0 volt az állás, így 81 ponttal növelte egyenlegét, a Vörös Ördögök pedig a hosszabbítás 5. percében vágták csak be a továbbjutást érő büntetőt.

A Hathárom BL/EL Tippbajnokság díjazása
1. díj: 10.000 forint számlafeltöltés + Hathárom póló
2. díj: 5.000 forint számlafeltöltés + Hathárom póló
3. díj: 5.000 forint számlafeltöltés + Hathárom póló
A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot.
Köszönjük tehát minden kedves játékosunknak a lelkes részvételt, aggodalomra pedig semmi ok, hiszen őszre is változatos megmérettetésekkel készülünk!

A teljesség igénye nélkül lesznek több fronton is magyar válogatott játékok, kihegyezett figyelmet szentelünk a Ferencváros menetelésének, de a US Open sem maradhat Hathárom-versengés nélkül. A labdarúgás szerelmeseinek nagy örömére pár héten belül indítjuk a hatalmas sikert aratott TOTO-kiírás újabb epizódját, októberben pedig a Darts-rajongóknak kedveskedünk egy kis Premier League Play Off-játékkal.
 

Tartsatok velünk ősszel is!