NB I

Meddig tart még a BTS-hullám? - kaszálhatott, aki kitartott!

  • varin
Címkék:

Aki folytatta a korábbi projektünket, nagyon elégedett lehet az első fordulókat követően.

Talán sok olvasónk emlékszik még rá, hogy az OTP Bank Liga 2018/2019-es kiírásának legelején vágtunk neki egy érdekes projektnek, azaz egy forduló összes meccsére megfogadtuk ugyanazt a kimenetelt. A taktika végül meghozta a gyümölcsét, hiszen a profit nem maradt el, aki viszont erre a szezonra is folytatta a játékot, igencsak izmos pénzmennyiséget zsebelhetett be.

Ugyan az OTP Bank Ligában a 3. volt az első teljes forduló, amikor hat mérkőzést is megrendeztek, nagyon extrém kimondani azt, hogy az 

eddigi 15 NB I-es meccsen minden alkalommal mindkét csapat szerzett gólt.

De mit jelent ez a számok nyelvén? Értelemszerűen az elmaradt mérkőzések szorzóit nem kell ebben az esetben számolni, hiszen a bukméker 1-szeres szorzóval írta jóvá itt a tippeket, így a három fordulóban 5, 4, illetve 6 mérkőzés eredő oddsát vizsgálhatjuk meg.

Az első körben 14.47, a másodikban 10.37, a harmadikban pedig 30.38-szoros pénzt ért a BTS-forduló bezöldülése.

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

 

Természetesen utólag mindig könnyű okosnak lenni, ráadásul rengeteg mérkőzésen a 90. perc körül zöldült be a tipp, ám az eddigi tendenciák biztatóak. Ha a válogatott szünet után is hasonló ütemben termelik a gólokat a csapatok, jó pénzeket lehet még kaszálni ezzel a stratégiával, de az sem kizárt, hogy megéri kivárni egy hosszabb szériát, amikor nem jönnek a BTS-ek és utána visszaszállni a vonatra.

Te megfogadtad idén a BTS-eket?

2020-09-12;212