Bajnokok Ligája

Ezek a legvalószínűbb végeredmények a Celtic-Fradin

megosztom

Szerda este a Celtic Parkban lép pályára a Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában. Megnéztük a fogadóirodáknál melyek a favorit végeredmények a mérkőzésre.

Szerda este a legendás Celtic Parkban vendégeskedik a Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Sajnos nézők nem lehetnek majd ott a helyszínen, így a ferencvárosi játékosok lemaradnak egy felejthetetlen élményről, hiszen a Kelták otthona a világ egyik legjobb hangulatú stadionjának számít.

Persze az üres lelátók miatt nem kell könnycseppeket ejteni, hiszen aligha csökkenti a magyar bajnok továbbjutási esélyeit.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a fogadóirodák közel 1.60-as szorzón hozták ki a Celtic hazai sikerét, amit a fogadók tétjei azóta nagyjából 1.40-es átlagszorzóig vertek le. Ebből az szűrhető le, hogy a skót bajnok hírneve befolyásolja a sportfogadókat, ugyanakkor a Djurgarden ellen mutatott teljesítményével a Ferencváros lehet keresnivalója ezen a mérkőzésen.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Azért ne felejtsük el, hogy a Celtic 2017 óta nem tudta beverekedni magát a BL-csoportkörébe, a tavalyi évben például a román bajnok CFR Kolozsvár ejtette ki őket a selejtezőben, vagyis az utóbbi pár szezonban nem tudott részese lenni az európai elitnek.

Ezzel együtt nyilván a Celtic a párharc favoritja, amit mutatnak az oddsok is. Mostani cikkünkben azt néztük meg, hogy a fogadóirodák szorzói alapján mely végeredmények számítanak a legvalószínűbbnek pontos eredménynek a találkozón.

Az 1X2-es szorzókból következik, hogy a legalacsonyabb szorzója a Celtic győzelmeinek van. A skótok 2-0-s sikere bír a legkisebb átlagszorzóval, amelyet szorosan az 1-0-s hazai siker követ, majd az 2-1-es hazai és az 1-1-es döntetlen következik. A Ferencváros 1-0-s győzelme kereken 20-szoros pénzt fizet jelenleg.

 

Szerinted mi lesz a Celtic - Ferencváros mérkőzés végeredménye?

 

 

 

 

{"headTitle":"Celtic - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Celtic Ferencváros 2-0","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Celtic - Ferencváros","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Celtic - Ferencváros 2-1","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Celtic - Ferencváros 1-1","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Celtic - Ferencváros 3-0","odds":"9.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Celtic - Ferencváros 0-1","odds":"20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Celtic - Ferencváros 1-2 ","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3403087] 2020-08-26 20:45:00 Celtic - Ferencvárosx;
megosztom