Bajnokok Ligája

Ez az 5 legvalószínűbb eredmény a Fradi BL-selejtezőjére

megosztom

Szerda este a svéd bajnok ellen lép pályára a Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Megnéztük az oddsok alapján, milyen eredményre számíthatunk.

Dibusz jó formájára vélhetően szüksége lesz a Fradinak szerdán is // Fotó: MTI

A Bajnokok Ligája elődöntőinek árnyékában a héten megkezdődtek a selejtezők a 2020/21-es szezonra, a magyar bajnok Ferencváros pedig szerda este a svéd bajnokot fogadja a Groupama Arénában. Bár az NB I-ben bemehetnek a nézők a stadionokba, az UEFA szabályzata miatt ezúttal üres lelátók előtt lép pályára a Fradi, a továbbjutás kérdése pedig ezen az egy mérkőzés dől majd el. 


>>Megnézem a Hathárom és az Unibet közös ajándékát a BL-re <<


A sorsolás pillanatában már tudni lehetett, hogy a Djurgarden veszélyes ellenfél. A svéd klubfoci ugyan nem tartozik az elithez, de a magyar bajnokság színvonalával felveszi a versenyt, így igazi ki-ki meccsre van kilátás. 

Bár a Ferencváros kerete papíron erősebb és a tavalyi EL-csoportkörös szereplés miatt a rutin is a magyar csapat oldalán van, a Djurgarden számára előnyt jelenthet, hogy hónapok óta játékban van, hiszen a svéd bajnokság már javában zajlik, míg a Fradi pénteken az MTK ellen játszotta első tétmérkőzését az új idényben. 

A mérkőzés első szorzóiból is láthattuk, hogy a fogadóirodák is óvatosak a találkozóval, hiszen egyértelmű favoritot nem hoztak ki a csapatok közül. A Fradi szorzója természetesen kisebb, ráadásul a fogadók tétjei enyhén nyomják lejjebb a hazai sikert. 

Mi most azt néztük meg, hogy a pontos végeredmény piacain melyek azok eredmények, amelyek a legkisebb szorzóval rendelkeznek, vagyis a legvalószínűbb kimeneteleket jelentik. 

A legkisebb átlagszorzója az 1-1-es döntetlennek van, erre az Unibeten 6.40-es oddson tudunk fogadni, míg nem sokkal lemaradva a Ferencváros 1-0-s sikere következik, amely hétszeres oddsszal kecsegtet ugyanitt. 

Az öt legvalószínűbb végeredmény közül négy 'underes', vagyis kevés gólt hozó találkozót ígér. Tekintettel a tét nagyságára valamint a csapatok közel azonos játékerejére, a 2.5 gól alatti opcióra kínált 1,70-es szorzó nem tűnik rossz választásnak. 

Szerinted mi lesz a Fradi-Djurgarden meccs végeredménye? 

 

 

 

 

 

{"headTitle":" Ferencváros - Djurgarden","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-19 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros - Djurgarden 1-1","odds":"6.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ferencváros - Djurgarden 1-0","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ferencváros - Djurgarden 0-1 ","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ferencváros - Djurgarden 0-0 ","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ferencváros - Djurgarden 2-1","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3402552] 2020-08-19 20:00:00 Ferencváros - Djurgaardenx;
megosztom