Átigazolás

Ennyi az esélye, hogy Messi tényleg távozik Barcelonából

 • varin
megosztom

A fogadóirodák beárazták a lapértesüléseket, amelyek Messi távozásáról szólnak.

A brazil Esporte Interativo megalapozott információkra hivatkozva még vasárnap közölte, Lionel Messi nem tölti ki 2021 nyaráig szóló szerződését a Barcelonánál és hamarosan távozik. A bombahír attól a Marcelo Bechlertől indult, aki annak idején elsőként hozta le Nemyar távozását, ő egy klubhoz közeli forrásból tudja, az argentin csillag bejelentette lelépési szándékát.

{"headTitle":"Melyik csapat játékosa lesz Messi október 16-án?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-17 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona","odds":"1.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester City","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Internazionale","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"PSG","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Az már korábban eldőlt, hogy Quiqu Setién távozik a vezetőedzői pozícióról, hiszen ezt már Bartomeu elnök vasárnap este elmondta a Katalán Rádióban, ám hivatalos bejelentés csak hétfőre várható. Hogy ez mennyiben érinti Messi sorsát, az kétséges, mindenesetre a Bayern München elleni történelmi 2-8 után a tréner távozása egy pillanatig sem volt vita tárgya.

A hírek szerint azonban Messinek elege lett a klubnál uralkodó állapotokból, és ahogyan Cristiano Ronaldo, úgy ő is szeretné magát kipróbálni másik bajnokságban is. Az Unibet már oddsokat is kínál a következő állomáshelyre.

Nem túl meglepő módon a favorit a Manchester City, ahol Lionel Messi ismét együtt dolgozhatna Pep Guardiolával (már ha ő túléli a szezon kudarcait), míg második helyen azt az Intert találjuk, amellyel a hírek szerint már tárgyalt is a Messi család.

A listán a Bayern München, a PSG és a Chelsea következnek, de azért az 1.08-as szorzóból jól láthatjuk, valójában hatalmas meglepetés lenne, ha a Bolha tényleg elhagyná Katalóniát.

 


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

 

Miért válaszd az Unibetet?

 • Az Unibetnél 20.000 Ft kezdő bónusz vár minden új játékosra 
   
 • Amennyiben a Hathárom oldalán keresztül regisztrálsz, további 3000 HUF értékű ingyenes fogadásra leszel jogosult. Biztonságos link ITT.
   
 • Rendszeresen akciók és ingyenes fogadási lehetőségek
   
 • Az Unibet TV-n élőben nézheted a mérkőzéseket.
unibet

 

megosztom